+qwerty111 Postat Martie 5, 2016 Raport Postat Martie 5, 2016 Când bag versiunea 0.3.7 în el și îl deschid ,nu merge. PRAF GM!
Five Postat Martie 5, 2016 Raport Postat Martie 5, 2016 Când bag versiunea 0.3.7 în el și îl deschid nu merge. E SKR edit.... Nici macar RaiN nu mai e la credits ) E versiunea cu House la /stats ... Server-ul acesta a fost folosit si de Flow din cate stiu . P.S.: Eu folosesc Avira si mi-a detectat 15 amenintari in acest gm . Poate e asa doar la mine dar totusi aveti grija . eXtreme Hard Stunt V4 By ReNNeX.xD = extreme stunt paradise ( skr edit ) link : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare . Din pacate nu ai lasat nimic din ce a fost la credits-ul vechi. Stiu sigur ca erau RaiN , Johnny , Twist sau ce nume avea . satana și qwerty111 1 1
+qwerty111 Postat Martie 5, 2016 Raport Postat Martie 5, 2016 E SKR edit.... Nici macar RaiN nu mai e la credits ) E versiunea cu House la /stats ... Server-ul acesta a fost folosit si de Flow din cate stiu . P.S.: Eu folosesc Avira si mi-a detectat 15 amenintari in acest gm . Poate e asa doar la mine dar totusi aveti grija . Vaii Foarte interesant
+krypdog_ Postat Martie 5, 2016 Raport Postat Martie 5, 2016 E SKR edit.... Nici macar RaiN nu mai e la credits ) E versiunea cu House la /stats ... Server-ul acesta a fost folosit si de Flow din cate stiu . P.S.: Eu folosesc Avira si mi-a detectat 15 amenintari in acest gm . Poate e asa doar la mine dar totusi aveti grija . eXtreme Hard Stunt V4 By ReNNeX.xD = extreme stunt paradise ( skr edit ) link : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare . Din pacate nu ai lasat nimic din ce a fost la credits-ul vechi. Stiu sigur ca erau RaiN , Johnny , Twist sau ce nume avea . L-au mai folosit si altii care se cred "marii scripteri".
Daviid Postat Martie 5, 2016 Raport Postat Martie 5, 2016 De acum cand postezi un GM posteaza si poze! Minim 3 poze!
Postări Recomandate