+DoNuT Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 Nick:George Nick-ul userului reclamat:Andreys Link catre profilul userului reclamat: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Greseala sa: "20 warn points pentru x4 =]]" , Eu stiu ca se ofera [ 1 punct pentru spam ]
+Andreys. Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 =)) Pe deasupra ai folosit si un limbaj vulgar. Si ai meritat 20 WP . Asa bai gigel. Sper sa fi inteles. Tot nu ai inteles ca nu ai sanse in fata mea Incearca cat vrei. EDIT: David, vezi ca gigica a sters postul cand a folosit acel limbaj, uita-te in LOG, eu inca mai am vorbele lui. ,,,Da' tu esti si prost de felul tau. Este un tutorial pentru MapName changer ca si la hostname )) daca tu ai ramas prost asta e." I-a spus lui Wahmon. Te rog verifica log-ul.
+DoNuT Postat Februarie 22, 2016 Autor Raport Postat Februarie 22, 2016 George, ai primit 20 puncte Warn, pentru x4 posts. = Spam. + Limbaj vulgar: ,,Da' tu esti si prost de felul tau.Este un tutorial pentru MapName changer ca si la hostname )) daca tu ai ramas prost asta e." Nu inchidem topicul ca poate mai doreste vreun membru al comunitatii sa mai comenteze ! Folosind cuvantul "prost" nu se acorda warn , in + si tu ai folosit )
SyLenT Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 Aratati-mi topicul unde s-a intamplat cearta ?
+DoNuT Postat Februarie 22, 2016 Autor Raport Postat Februarie 22, 2016 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Poftim , si in + de asta cel care a creat un topic poate cere sa stii si tu "Administratorule" .
+Andreys. Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Dar vezi ca a sters postarea in care l-a jignit pe Wahmon Sa verifice David log-ul sa vada ca am dreptate.
+WahmonOfficial Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 You are so fucking n00b...Pentru Double post se dau 20 de WP.Pentru 2x Double Post se dau 40 de WP. A facut foarte rau ca nu ti-a dat 40..
+DoNuT Postat Februarie 22, 2016 Autor Raport Postat Februarie 22, 2016 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Dar vezi ca a sters postarea in care l-a jignit pe Wahmon Sa verifice David log-ul sa vada ca am dreptate. Sa verifice log-ul sa vada daca eu am sters ceva =]]] Eu nu am grad / acces de a putea sterge ceva You are so fucking n00b... Pentru Double post se dau 20 de WP. Pentru 2x Double Post se dau 40 de WP. A facut foarte rau ca nu ti-a dat 40.. Conformeaza-te cu regulamentul
+WahmonOfficial Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 Ma conformez cu ****** ma-ti, vrei ? Luate-ar mortii`n grupu lor.. Stephen și DoNuT 1 1
+DoNuT Postat Februarie 22, 2016 Autor Raport Postat Februarie 22, 2016 Administrator Centurist Popo Miley Asa te descriu eu pe tine Stephen 1
+WahmonOfficial Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 This is so cute :3 Apropo uita-te la topicul Update, ti-am lasat mesaj acolo:D
Daviid Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 Ma conformez cu ****** ma-ti, vrei ? Luate-ar mortii`n grupu lor.. Demote! Asta nu-i limbaj de Forum Manager, Wahmon ! Andreys, +1 Warn la Forum Manager. A facut 4x post, cu acelasi text, cauza "Lag", acest lucru se iarta! Si tu l-ai jignit pe George, si tot vorbesti cu cuvantul "prost"*
Postări Recomandate