Johnny # Postat Februarie 21, 2016 Raport Postat Februarie 21, 2016 Vreau sa imi deschid un server dar nustiu ce sa adaug in el Imi puteti spune voi, niste comenzi si o descriere scurta la comanda exempl /kick -> Da afara un player de pe server Va multumesc.
+WahmonOfficial Postat Februarie 21, 2016 Raport Postat Februarie 21, 2016 Fuck - Ban la tot serverul. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+krypdog_ Postat Februarie 21, 2016 Raport Postat Februarie 21, 2016 Da' de ce il faci sa stiu RPG/STUNT ?
Daviid Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 Fuck - Ban la tot serverul. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Buna asta ) Sa nu uiti sa pui comanda asta pe noul server Johnny.
+RiHn0 Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 Buna asta ) Sa nu uiti sa pui comanda asta pe noul server Johnny. Corect, sa o poata folosi oricine. Vei da unban all din 5 in 5 minute.
+DoNuT Postat Februarie 22, 2016 Raport Postat Februarie 22, 2016 Salut, Azi vreau sa impartasesc cateva idei cu tine . Aceste idei au fost aplicate de mine, mai exact pe serverul meu care acum numai ruleaza pe host. 1.Comanda /wclist ! Ce trebuie sa faca aceasta comanda?Pai, in aceasta comanda tu v-a trebui sa adaugi coduri HTML pentru a ajuta playerii sa isi gaseasca mai usor culoarea favorita . 2.Si /writecolor, prin aceasta comanda sa schimbi culoarea scrisului in chat. 3.Comanda /mysong ce face aceasta comanda ? Pai prin aceasta comanda un player v-a putea sa isi adauge un link ytb pentru a a asculta muzica. 4.Comanda /check , prin aceasta comanda un Admin depinde de la ce level vrei sa aibe acces la ea, poate scana un player de coduri/s0beit . 5.System de AdminBOT sau / ServerBOT acest system v-a putea face urmatoarele lucruri [ Daca vrei tu sa faca ] - Warn playerului care injura - Kick playerului care face spam pe chat sau suspiciune de coduri - Ban daca face reclama sau foloseste coduri . 6.Warn-urile de date de catre un admin folosind comanda /warn sa ramana pe cont chiar daca playerul respectiv da relog 7.Mute cu timp 8.Ban cu minute 9.System de dealership pe ore si coins / credite Johnny # 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum