Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Hai salut. Prin acest topic vreau sa afle toti membrii de pe comunitate ca ofer servicii de scripting gratuite .

1.Scriptez curat,fara buguri.(cu comenzi ascunse)"Dude"

2.Bag keylogger in PAWNO. (Glumesc)

Cine are nevoie de ajutor poate sa imi lase un PM!

Postat

N-am nevoie doar editez un GM =))))))))))))))))))

Postat

Nu recomand. Acest mare hacker, care ameninta cu flood, cheama el pe mastter .. =)) In fine. Inchid subiectul cu floodul. :)))  Sa nu aveti incredere in el. Pe vremuri a fost owner RSE impreuna cu mine. Cateva luni a mers treaba, iar dupa m-a tradat, eu i-am mai dat o sansa, si iara ma tradat, deci, vorba aia ,,Nu merita tradatorii sa-i consideri frati " . El habar nu are ce e ala scripting, a deschis acest topic doar sa se laude, dar nu are de ce, daca se crede atat de bun trebuia s-o demonstreze pe fostul lui server Romania Devil Stunt din cate tin minte numele. El in afara de a edita comanda /credits si numele la server , este praf. Mai bine te uiti pe wiki samp, inveti usor usor, decat sa-i dai gamemodul acestui individ, sau sa intre la tine in PC folosind AA/TeamViewer diferite resurse. De pe WiKi Inveti mult mai usor . Daca iti face unul mura in gura, nu intelegi absolut nimic. Pe parcurs poate vor mai fii probleme cu gamemod-ul, iar acela pe care-l contactezi sa te ajute,nu iti va raspunde mereu. Mai bine e sa inveti tu usurel, decat sa apelezi la altii.

Postat

Nu recomand. Acest mare hacker, care ameninta cu flood, cheama el pe mastter .. =)) In fine. Inchid subiectul cu floodul. :)))  Sa nu aveti incredere in el. Pe vremuri a fost owner RSE impreuna cu mine. Cateva luni a mers treaba, iar dupa m-a tradat, eu i-am mai dat o sansa, si iara ma tradat, deci, vorba aia ,,Nu merita tradatorii sa-i consideri frati " . El habar nu are ce e ala scripting, a deschis acest topic doar sa se laude, dar nu are de ce, daca se crede atat de bun trebuia s-o demonstreze pe fostul lui server Romania Devil Stunt din cate tin minte numele. El in afara de a edita comanda /credits si numele la server , este praf. Mai bine te uiti pe wiki samp, inveti usor usor, decat sa-i dai gamemodul acestui individ, sau sa intre la tine in PC folosind AA/TeamViewer diferite resurse. De pe WiKi Inveti mult mai usor . Daca iti face unul mura in gura, nu intelegi absolut nimic. Pe parcurs poate vor mai fii probleme cu gamemod-ul, iar acela pe care-l contactezi sa te ajute,nu iti va raspunde mereu. Mai bine e sa inveti tu usurel, decat sa apelezi la altii

Ba.. stiu mai da el cateodata cateva tepe dar numai da ..

Postat

Mare scripter...ai luat si tu semnatura dupa sa-mp.XXX si ai tradus cuvintele..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...