+bbbbbb Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 model eh. logo : iconite : No avatar : peste cateva ore voi face si pentru fiiecare board un mic banner. pentru ca stiti si voi, scoala.. krypdog_ și Daviid 2
Daviid Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 Foarte frumos avatarul, No-Avatar. Logo-ul sincer, nu prea se potriveste cu tema actuala, incearca daca poti si daca ai timp desigur sa faci un logo care sa se potriveasca cu tema actuala.
AlleqsZ Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 Frumos P.s ai un banner cu "einstein" (la AboutMe) imi poti spune de unde ai facut "rost" de el Edit : sorry daca am greseli de ortografie , am postat de pe tel
+bbbbbb Postat Februarie 18, 2016 Autor Raport Postat Februarie 18, 2016 Frumos P.s ai un banner cu "einstein" (la AboutMe) imi poti spune de unde ai facut "rost" de el Edit : sorry daca am greseli de ortografie , am postat de pe tel Vrei sa spui la semnatura poate, este un cadou facut de un prieten, dropped de pe x*s. Nu stiu sa fac asa semnatura imi pare rau, nu prea le am cu c4d.
Postări Recomandate