AlleqsZ Postat Februarie 17, 2016 Raport Postat Februarie 17, 2016 Am observat ca multi membrii ai comunitati si alti tot cauta pe net sau intreaba cum sa faca si ei un DealerShip cu Dialog de tip magazin si nu gasesc. Ei bine vazand acestea am decis sa fac un DealerShip mai special anume: Magazin pe Dialog sau pe TextDraw la alegerea clientului. Acest sistem este unic (facut de catre mine personal). M-am gandit sa il postez aici pentru ca este o comunitate foarte dezvoltata si cunoscuta. Sper sa va placa si sa pastrati creditele. Descriere: Sistemul este facut ca un player sa detina maxim 3 masini. Comenzi: /savetuning - Salvezi tuningul masini tale /removetuning - Iti stergi tuningul masini tale /v park - Iti parchiezi masina ta /v lock(1-3) - Iti inchizi masina ta /v sell - Iti vinzi masina ta la stat /v sellto - Iti vinzi masina ta la un player /v color - Iti setezi o culoare la masina /v setplate - Iti srtezi numarul de inmatriculare /v locate(1-3) Iti localizezi masina ta /v tow(1-3) Iti respawneaza masina ta /mycarhelp - Vezi detali despre masinile tale ANUNT ! : Logundu-te cu rconul ai acces la urmatoarele comenzi: /vslots - Afli cate masini sunt disponibile in DS EX: /vslots 411 > cate masini se afla cu id 411 /setvslots - Setezi cate masini sa fie pentru un anumit model in DS /gotods - Te teleportezi la DS Poze: Locatia DS-ului: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Intrare DS: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Locul unde poti da /v sell: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Dupa ce dai /buycar iti apare urmatorul dialog: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Interior DS sub forma de Dialog: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Interior DS sub fotma de TextDraw: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Comanda /mycarhelp: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Daviid, RiHn0, krypdog_ și 1 altul 3 1
AlleqsZ Postat Februarie 17, 2016 Autor Raport Postat Februarie 17, 2016 Frumos, +1. Thx krypdog_ și RiHn0 1 1
+RiHn0 Postat Februarie 17, 2016 Raport Postat Februarie 17, 2016 Am observat ca multi membrii ai comunitati si alti tot cauta pe net sau intreaba cum sa faca si ei un DealerShip Aham, eu sunt acei membrii , mersi mult!
+krypdog_ Postat Februarie 17, 2016 Raport Postat Februarie 17, 2016 Hmm... pacat ca nu-i facut de tine este facut de alt cineva !
AlleqsZ Postat Februarie 17, 2016 Autor Raport Postat Februarie 17, 2016 Aham, eu sunt acei membrii , mersi mult! Nu ai pentru ce ! P.s. daca gasesti Bug te rog sa-mi trimiti in PM
AlleqsZ Postat Februarie 17, 2016 Autor Raport Postat Februarie 17, 2016 (editat) Hmm... pacat ca nu-i facut de tine este facut de alt cineva ! Ok .. Stiu nu e facut se mine .. Este copiat de pe www.dennnysfacescript-uri.ro / com ( cum vrei sa-l iei) =)) Nu ai pentru ce ! P.s. daca gasesti Bug te rog sa-mi trimiti in PM Thx nepoate Editat Februarie 17, 2016 de »ζ͜͡ЯaulDєиis« Sorry for 2x Post !!
+krypdog_ Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 (editat) Ba .. nu-i facut de tine l-am gasit pe egaming ! Editat Februarie 20, 2016 de »ζ͜͡ЯaulDєиis« Ai grija sa nu dai in reclama ! si vorbim mai tarziu
+Andreys. Postat Februarie 19, 2016 Raport Postat Februarie 19, 2016 Acest filescript este folositor pentru începători.
+DoNuT Postat Februarie 20, 2016 Raport Postat Februarie 20, 2016 fain Acest filescript este folositor pentru începători. Cf?
AlleqsZ Postat Februarie 20, 2016 Autor Raport Postat Februarie 20, 2016 Cf? Post pentru +1 ? Sa nu se mai intample
+WahmonOfficial Postat Februarie 20, 2016 Raport Postat Februarie 20, 2016 Ai system si esti barosan, ha ?=]]Da-i ban lu` George
AlleqsZ Postat Februarie 22, 2016 Autor Raport Postat Februarie 22, 2016 Ai system si esti barosan, ha ?=]]Da-i ban lu` George :X , Bai nebunule ... Vrei sa ma tina asta in fluud . , vrei sa imi iau fluud din paint =))
AlleqsZ Postat Februarie 27, 2016 Autor Raport Postat Februarie 27, 2016 Topic-urile se vor inchide daca au trecut de 1(jumate) - 3 Luni . Nu mai repede !!
Five Postat Februarie 29, 2016 Raport Postat Februarie 29, 2016 ------------------------------------------ * CarOwnerShip | * Autor: LOZIO | * Data: 19 Aprilie 2015 | <- Cand intri in fs . * Versiune: V0.1 | ------------------------------------------ ------------------------------------------ * CarOwnerShip | * Autor: DeNNNys| <- Cand intri in arhiva . * Versiune: V2.3 | ------------------------------------------ Accest FilterScripts este creat de catre DeNNNys. Am rugamintea sa nu schimbi creditele. Am si eu o intrebare... Tu esti LOZIO sau cum ? Nu inteleg nimic...
AlleqsZ Postat Martie 1, 2016 Autor Raport Postat Martie 1, 2016 Am si eu o intrebare... Tu esti LOZIO sau cum ? Nu inteleg nimic... Nu , LOZIO est eun prieten de-al meu , cu care am inceput acest script , pentru DS , el a facut V0.1(la care am facut am-2) iar eu am facut V2.3 (de asemenea am lucrat am-2) !
+WahmonOfficial Postat Martie 2, 2016 Raport Postat Martie 2, 2016 Ce ba ? Stii ca LOZIO nu mai joaca sa-mp din octombrie, nu ?)
AlleqsZ Postat Martie 3, 2016 Autor Raport Postat Martie 3, 2016 Ce ba ? Stii ca LOZIO nu mai joaca sa-mp din octombrie, nu ? ) Nu e adevaratul LOZIO , am spus ca e un prieten ... Nu stii sa citesti ?
Postări Recomandate