+lucasdrift Postat Februarie 10, 2016 Raport Postat Februarie 10, 2016 Caut un gm de stunt asemanator ca RSS va rog sau RNG va rog!
+Andreys. Postat Februarie 10, 2016 Raport Postat Februarie 10, 2016 Topic Mutat la Discutii Generale!
Five Postat Februarie 11, 2016 Raport Postat Februarie 11, 2016 Nu stiu daca e la fel de bun ca RNG sau RSS dar totusi iti arat cateva poze . Codurile de rascumparare sunt in locul comenzii /shopkey . Imi dai PM daca esti interesat . Momentan nu am de gand sa il pun pe net ... Are cateva buguri dar in rest este destul de ok ( cred ) . La textdrawrile cu "Pont" si la stats note este o problema destul de mare ... Textdrawrile cu "Pont" cand apar , cand nu apar ) . Iar la stats note nu se "sincronizeaza" perfect cu score-ul ( primeste cu 1 score in + sau cu unu in - ) . Album : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Screen : krypdog_ 1
+krypdog_ Postat Februarie 11, 2016 Raport Postat Februarie 11, 2016 Nu stiu daca e la fel de bun ca RNG sau RSS dar totusi iti arat cateva poze . Codurile de rascumparare sunt in locul comenzii /shopkey . Imi dai PM daca esti interesat . Momentan nu am de gand sa il pun pe net ... Are cateva buguri dar in rest este destul de ok ( cred ) . La textdrawrile cu "Pont" si la stats note este o problema destul de mare ... Textdrawrile cu "Pont" cand apar , cand nu apar ) . Iar la stats note nu se "sincronizeaza" perfect cu score-ul ( primeste cu 1 score in + sau cu unu in - ) . Album : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Screen : Imi dai gm-ul mann ? plz xD
+lucasdrift Postat Februarie 11, 2016 Autor Raport Postat Februarie 11, 2016 Imi poti da link-ul sau gm in privat te rog frumos !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum