Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

B-zone a cunoscut echipa de la Romania Stunt Edition. Pe data de 7/2/2016 Romania Stunt Edition a dat un flood la b-zone 1, deja dupa 1 minut din 1000 de players a ajuns la 800. 

Postat

Au o protectie foarte buna. Abia a facut fata ceea ce le-am facut. O sa pregatesc ceva mai puternic special pentru ei. :) 

Postat

Si asta e doar inceputul. In curand vom reusii sa picam b-zone.

Postat

Ei au host de la takehost ! Dovada : 

jozz50T.png

Postat

=)))) usor ma. Flodati si rs*-u daca au de la takehost. =))

EDIT : Nici nu le mai merge ip-ul. =))))))

Postat

Le merge. Data viitoare voi veni cu dovezi clare. Cum vrei sa-ti mearga ma omule ip-ul daca tu ai deja adaugat dns-ul in lista de servere?

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

Tudor, nu stiu ce sa zic dar daca intrii pe un server cu grand lancery iti merge bine, iar pe un server ca rse, iti merge mai greu. Ori asta ori prinzi 160 cand cazi de pe mapa. Mie imi merge atat rse-ul cat si alte servere fara pic de lag, nu stiu de tine care poate ai pc pe aburi.

Postat

Usor,usor.

V-ati ajuns ,nu?Hackerilor :))) va jucati cu Bobo..Treaba voastra .

Apropo,

Vedeti ca nu ati reusit sa faceti nimic la servere :)))) MasterTrap21 a bagat un system de kick la 15 minute afk/sleep si din aceasta cauza serverul a scazut brusc in playeri :))

Postat (editat)

Le merge. Data viitoare voi veni cu dovezi clare. Cum vrei sa-ti mearga ma omule ip-ul daca tu ai deja adaugat dns-ul in lista de servere?

Nu il am sunt numai copii prosti pe server-ul b-zone.

Editat de »ζ͜͡ЯaulDєиis«
Data viitoare -> warn (ai grija la limbaj) Suntem intr-o Comunitate nu intr-o padure !
Postat

Nu il am sunt numai copii prosti pe server-ul b-zone.

Copii zici?

Pe asta sa o crezi tu.Acolo sunt doar persoane cu o capacitate mult mai mare decat a ta :)) .

Postat

=)) =)) =)) =)) nepoate ... asa ai ajuns ? =)) =)) , sa pici b-zone  =))

Postat

Ai picat o ****.

Cel mai probabil au avut probleme cu hostul..

Tu nu stii sa faci nici un script de flood, te rugai de mine sa iti dau..

Postat

T/C Vai. Domnu profesor .. numai vezi asa de bine? Iti iau o pereche de ochelari? Nu am spus ca i-am picat, dar din 1000 au ramas 800. Intradevar , tu esti un mare hacker si ai toate scripturile posibile de flood.

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...