+Andreys. Postat Februarie 2, 2016 Raport Postat Februarie 2, 2016 Salut baieti. Vreau sa va anunt ca pe data de 17 FEBRUARIE 2016 se va deschide serverul de RPG numit Tirex RPG , un server foarte frumos. Sunt convins ca o sa va placa cu siguranta . Pentru inceput cautam staff si lideri la cateva factiuni. Mai multe detalii cand il voi deschide. DNS-ul va fii tirex.ultraphase.ro:7777 . Vreau sa vad cine este interesat de acest server si chiar cine va intra pe el . Va rog sa lasati mai jos reply. Multumesc pentru intelegere ! Alaturi de d-vs vom avea un viitor stralucit.
Five Postat Februarie 2, 2016 Raport Postat Februarie 2, 2016 De ce nu ? Chiar sunt curios sa vad ce faci ... Te ajut si eu cu ce ai nevoie .
AlleqsZ Postat Februarie 2, 2016 Raport Postat Februarie 2, 2016 Admin(Fondator)... (ceva acolo) + Leader la Politia romana , ale mele
+RiHn0 Postat Februarie 3, 2016 Raport Postat Februarie 3, 2016 Stai calm, bugurile se rezolva, se duc usor, la fel ca si haterii Stephen 1
+krypdog_ Postat Februarie 3, 2016 Raport Postat Februarie 3, 2016 MAMAAAA. GATA LEADER IN GROVE STREET + ADMIN 1 !
+WahmonOfficial Postat Februarie 3, 2016 Raport Postat Februarie 3, 2016 "D-VS" nimeni nu a observat ? Halal romani...
+RiHn0 Postat Februarie 3, 2016 Raport Postat Februarie 3, 2016 Wahmon, ce sa zic, halal administrator prin comportamentul tau. Crede-ma ca daca incep sa caut pe unde ai comentat, gasesc greseli. Halal romani? Tocmai tu vorbesti, genul asta de persoane fac tara de ras. Genul de persoane care asteapta in umbra si lovesc dar cand te dai la ei baga codita intre picioare si fug. Aici toti suntem egali, de la player la System( Mai putin David care e patron). Nu dovedesti nimic prin comportamentul tau "Superior". Crede-ma, daca recurg la ce faci tu, zici ca sunt rau . Poate ca am observat dar noi nu comentam ca tine, cel putin eu care am bunul simt si respect pentru Andrey care mi-a aratat ca poate face(de cand ne-am cunoscut) ceea ce tu nu poti face intr-o viata, crede-ma, stiu de ce e in stare, pot citi usor oamenii, asta e o comunitate de oameni seriosi si civilizati, nu de hateri care critica si incearca sa dovedeasca ca au prostie acuta, tu ce faci aici? Andrey, nu-i baga in seama, mergi pe drumul tau si usor, usor, te urci cu piciorul pe capul lor. Respect frate, atat am de spus. Wahmon, ce sa-ti mai zic.. Astea 2 zic cam totul: In special asta: Stephen 1
+Andreys. Postat Februarie 3, 2016 Autor Raport Postat Februarie 3, 2016 Ce sa-ti povestesc domn` profesor de romana.
+WahmonOfficial Postat Februarie 3, 2016 Raport Postat Februarie 3, 2016 Hai man, cauta prin topicurile mele si arata-mi o greseala gramaticala, astept... Ce poate face Andreys si eu nu pot ? Eu i-am dat root pentru flood, eu il ajutam la scripting cand avea nevoie;)
+Andreys. Postat Februarie 3, 2016 Autor Raport Postat Februarie 3, 2016 Domn` profesor de limba si literatura ROMANA, am deschis acest topic pentru a anunta ceva. Nu pentru a gasi tu motiv de cearta
Postări Recomandate