+krypdog_ Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Nick : krypdog Creatii / Lucrari : - PSD : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare - PSD : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare P,S : Acestea sunt niste lucrari vechi de prin 2015.. Five 1
+RiHn0 Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Sigur sunt ale tale ? This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare HeadShoT12, Rosalya și HeroOfSparta 2 1
Five Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Sigur sunt ale tale ? This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Are PSD ca dovada .... Ce vrei mai mult ? Tu te legi de toti de pe comunitate si chiar nu imi pare ok . Ai un grad mare pe aceasta comunitate, am inteles .... Dar asta nu iti da dreptul sa te iei de toti membrii doar pentru ca esti tu Administrator . krypdog_, Rosalya și AlleqsZ 3
+krypdog_ Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Sigur sunt ale tale ? This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Ala e nu e facut de mine , si in primul rand nu te mai da' tare ca ai si tu Administrator,frate eu am pus alt blur si alt border am pus si PSD,wtf tu la toti spui ca sunt ripperi daca te crezi tu tare ia fa tu un avatar. Rosalya 1
+RiHn0 Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Cand am spus eu cuvantul ala? Am spus doar ca pozele alea sunt pe net si e cam acelasi lucru. Nu am spus ca iti fac mai bun. Ma dau mare ca sunt administrator ca am spus ca, cu un search gasesc poza aia? Ma intreb, daca ar fi zis un membru ce am zis eu, ati fi inceput voi asa direct? Pace. Stephen, Rosalya și HeroOfSparta 1 2
+krypdog_ Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Cand am spus eu cuvantul ala? Am spus doar ca pozele alea sunt pe net si e cam acelasi lucru. Nu am spus ca iti fac mai bun. Ma dau mare ca sunt administrator ca am spus ca, cu un search gasesc poza aia? Ma intreb, daca ar fi zis un membru ce am zis eu, ati fi inceput voi asa direct? Pace. Ba frate,cand ai cautat-o cu google ti-a dat varianta ne editata ,deci du-te si fa ceva cu viata ta. Rosalya 1
+Andreys. Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Imi place avatarul facut pentru mine. Multumesc. krypdog_ și n3xt 2
+krypdog_ Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Imi place avatarul facut pentru mine. Multumesc. Mersiii.
+krypdog_ Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 31, 2016 new : PSD : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+n3xt Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Imi place avatarul facut pentru Andreys.
+Maryan Postat Februarie 5, 2016 Raport Postat Februarie 5, 2016 Frumoase avantajele îmi faci si mie????
+krypdog_ Postat Februarie 6, 2016 Autor Raport Postat Februarie 6, 2016 Frumoase avantajele îmi faci si mie???? nu. ))))))))) da ba iti fac cand imi iau ps.
+Stephen Postat Februarie 6, 2016 Raport Postat Februarie 6, 2016 Cand am spus eu cuvantul ala? Am spus doar ca pozele alea sunt pe net si e cam acelasi lucru. Nu am spus ca iti fac mai bun. Ma dau mare ca sunt administrator ca am spus ca, cu un search gasesc poza aia? Ma intreb, daca ar fi zis un membru ce am zis eu, ati fi inceput voi asa direct? Pace. Da-ti foc. krypdog_, Rosalya și Five 2 1
+Stephen Postat Februarie 27, 2016 Raport Postat Februarie 27, 2016 Doar bluru la avatarul asta imi place atat. Restul sunt...meh.. Rosalya 1
Postări Recomandate