+RiHn0 Postat Ianuarie 30, 2016 Raport Postat Ianuarie 30, 2016 Nick: RiHn0 Nick-ul userului reclamat: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link catre profilul userului reclamat: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Greseala sa: Oare ce nu a facut? Amenintari, Copy-Paste, poze furate dar el zice ca sunt ale lui, tentativa de scandal...Ce sa zic, comportament de Moderator-Global Aveti This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare un link cu toate dovezile necesare, stati calmi, nu sunt virusi, nu umblu cu prostii. Le-am pus asa deoarece sunt prea multe sa le postez aici. P.S. Acum sa vedeti scandal din partea lui Hai baiatu, sa te vad. O seara buna va doresc! HeadShoT12 1
+krypdog_ Postat Ianuarie 30, 2016 Raport Postat Ianuarie 30, 2016 Stiu,frate este doar un prost. ( scuze pt. limbaj ) se crede el mare designer,el doar pune un text pe un avatar gata facut.
AlleqsZ Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 (editat) Nene , poti sa faci cate reclamatii vrei tu . de acum ( 30.01.2016) de cand am primit grad de la David (converaatia privata pe Y!M) .Puteti sa-mi faceti reclamatii , sa inscenati dovezi , tot ce vreti voi , nu mai am treaba cu voi (sunteti liberi) , . nu serios acu' va dau pace . ! P.s reclamatia cred ca este inutila , o data ce i-am spus lui David pe (Y!M) ca , si daca darmati o cladire , tot nu va bag in seama . Editat Ianuarie 31, 2016 de »ζ͜͡ЯaulDєиis« Edit : P.s. Toate chestiile din reclamatie erau in trecut . o seara minutata iti doresc ! Rosalya 1
+RiHn0 Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Nu am inscenat nimic, toate dovezile sunt bune:)) Crezi ca daca ai luat grad nu poti lua si remove? Rosalya și HeadShoT12 2
+Drike) Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 Ma da chiar nu inteleg , inaintea aveati ceva cu un baiat ( nu mai stiu numele ) , acuma va venit pe Raul . Voi pe cine nu inghiteti sau nu face parte din grupul vostru aveti o idee sa il excludeti de pe comunitate O.o? @krypdog sa iti zic ceva sincer? Inainte sa comentezi si sa il judeci pe el si sunt sigur ca nici nu il cunosti si sa zici ca e prost mai bine te-ai uita mai intai la tine. Nu inteleg de ce le place unora sa puna o eticheta cuiva doar pentru ca persoana respectiva nu este in gratiile lui . Doamne , nu spun ca am eu cine stie ce gandire de om matur , insa sunt cat de cat rational si atunci cand vad asemenea gandiri de copilasi de 10 ani ma ia capu :@ AlleqsZ 1
Daviid Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 RiHnO, Andreys va purtati ca niste copii de 6 ani. Parca a-ti fii la gradinita. Dennys nu a facut nimic rau. AlleqsZ și Stephen 2
Postări Recomandate