+Stephen Postat Ianuarie 23, 2016 Raport Postat Ianuarie 23, 2016 Nick: Sans Nick-ul userului reclamat: RiHno Link catre profilul userului reclamat: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Greseala sa: SUPER POST-HUNT
+inStinCt. Postat Ianuarie 23, 2016 Raport Postat Ianuarie 23, 2016 Demote in papucii mei.... David i-ai dat degeaba Rank, numa' post hunt e de el. Stephen 1
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Sans, pacat ca nu a precizat ieri David cand a raspuns ca Post Hunt-ul este permis. Am vorbit cu el si i-am explicat tot si mi-a spus ca pe aceasta comunitate nu este interzis Post Hunt-ul. Deja mi se pare cam ciudata "obsesia" ta in legatura cu mine. Nu te cunosc, habar-nam cine esti dar vad ca vrei sa starnesti un conflict pe care nici tu nu esti sigur de el. Daca ai fi citit regulamentul ti-ai fi dat seama ca am dreptate in ceea ce spun si nu ai mai fi facut reclamatie, jignit, si comentat aiurea. Cam ciudat ca un administrator sa nu stie regulamentul, nu? Instinct, ai grija cum comentezi si ce comentezi poate reusesti sa te faci din greseala mai "Cunoscut". P.S.:Sans, tu imi zici mie ca sunt egoist? Deschide ochii, ai un conflict cu toata lumea de aici. DanTe, N3xTd3Ad, HeroOfSparta și 1 altul 4
+Drike) Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Se confirma ce a zis si instinct , ii dau mare dreptate . A ajuns sa ia administrator unul care cauta site-uri care nu prea sunt vizitate sau mai straine de piata de gaming din romania si le da copy paste de acolo . Vrei sa iti caut majoritatea la tutorialele tale si sa iti dovedesc ca sunt copy+paste , doar ca ai schimbat tu 1,2 cuvinte? Dar daca fac lucrul asta si o dovedesc cer demoted tie.
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Fa-o, chiar te rog. Eu nu prea am postat tutoriale . Poate ma confuzi cu altcineva. Dar ai grija, sa fie tutorial scris, nu videoclipurile postate la discutii generale DanTe, N3xTd3Ad și HeadShoT12 3
+Drike) Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Fa-o, chiar te rog. Eu nu prea am postat tutoriale . Poate ma confuzi cu altcineva. Dar ai grija, sa fie tutorial scris, nu videoclipurile postate la discutii generale Ok , crede-ma ca am experienta in domeniul asta si stiu sa recunosc plagiatorii n00bi ca tine. Pentru ca te dai asa mare si egoist chiar o sa fac lucrul acesta.
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Ok , crede-ma ca am experienta in domeniul asta si stiu sa recunosc plagiatorii n00bi ca tine. Pentru ca te dai asa mare si egoist chiar o sa fac lucrul acesta.Fa-o si abtine-te la jigniri. Nu vad prin ce sunt egoist cand iti spun adevarul. Daca voi va bagati singuri in seama, asta nu inseamna ca eu sunt egoist. P.S: Vezi ca am facut o prezentare la Zona it>It Zone> Stiri/News. Ia vezi si alea sunt copiate? DanTe și N3xTd3Ad 2
+Gaby_TM Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Hmmm .... Pt Mici Topicuri Va Bagati Mana`n Gat ?Ok daca ii iau partea lui sans , a gresit !Dacai iau Partea Lui Rihno Nu Aveti Ce Face ?
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Ei vorbesc de egoism dar tot ei sunt cei care isi urmaresc interesele. Sans, daca as fi cautat scandal asa cum o faci tu, nu iesea frumos deloc. N3xTd3Ad și DanTe 2
+inStinCt. Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Hmmm .... Pt Mici Topicuri Va Bagati Mana`n Gat ? Ok daca ii iau partea lui sans , a gresit ! Dacai iau Partea Lui Rihno Nu Aveti Ce Face ? daca nu ai vre-un argument folositor te rog nu posta. sa nu ajungi ca rihno N3xTd3Ad 1
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Are argument folositor. Macar el spune ceva ce crede el. Bai Instinct sau sa iti zic Swepy? Cum preferi? Asa cum tu ti-ai spus parerea, si el a facut-o. Daca ai vreo problema cu mine, spune-o dar sa fie ceva cu motive bine intemeiate nu doar vorbe-n vant. Nu te lua de altii ca si-au spus parerea. O sa il asteptam pe David sa vedem ce are de zis. Nu are rost sa ma cert cu "robotii". Stiti cum e, suntem o comunitate serioasa, si asta trebuie sa oferim. N3xTd3Ad și DanTe 2
+WahmonOfficial Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Post-hunt permis ?-_- Cand ai vorbit cu David ?El nu a fost online pe Y!M/Skype si nu cred ca ai numarul lui de telefon. Sans nu are confilct cu nimeni, tu esti cel care are, nimeni de pe comunitate nu ti-a dat PRO !
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Am numarul lui David, asa am vorbit cu el. Daca nu ai cont pe comunitate, nu poti posta. Am avut cam 3 comentarii pozitive parca. Nu caut sa am nici un conflict cu nimeni dar daca cineva se ia de mine si ma jigneste, crede-ma ca nu sunt genul care tace mult timp. Tot la telefon mi-a spus David ca nu a interzis post hunt-ul. Nu poate raspunde caci este plecat si revine diseara. Daca nu ma crezi, suna-l si convinge-te. N3xTd3Ad și DanTe 2
+Drike) Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Am numarul lui David, asa am vorbit cu el. Daca nu ai cont pe comunitate, nu poti posta. Am avut cam 3 comentarii pozitive parca. Nu caut sa am nici un conflict cu nimeni dar daca cineva se ia de mine si ma jigneste, crede-ma ca nu sunt genul care tace mult timp. Tot la telefon mi-a spus David ca nu a interzis post hunt-ul. Nu poate raspunde caci este plecat si revine diseara. Daca nu ma crezi, suna-l si convinge-te. Nu observi ca tu singur prin atitudinea ta si felul de a fi esti un conflict? O.o No-lifer/kidzorel trezirea. Nu stau sa ma cert cu tine pentru ca mereu s-a aplicat vorba profesorului de logica pe care il stimez foarte mult si nu numai de la el o stiu : " Nu te pune niciodata cu un prost , te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta" .
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Nu observi ca tu singur prin atitudinea ta si felul de a fi esti un conflict? O.o No-lifer/kidzorel trezirea. Nu stau sa ma cert cu tine pentru ca mereu s-a aplicat vorba profesorului de logica pe care il stimez foarte mult si nu numai de la el o stiu : " Nu te pune niciodata cu un prost , te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta" . "Nu caut sa am nici un conflict cu nimeni dar daca cineva se ia de mine si ma jigneste, crede-ma ca nu sunt genul care tace mult timp." Desigur ca am o astfel de atitudine daca tot va bagati singur in seama. Asta e o reclamatie, nu sectiunea "Scandal gratis la 5 lei" dintr-o comunitate fantoma. Am si precizat, ma ataci, ma apar. Te crezi filozof, imi zici sa ma trezesc Eu sunt treaz, nu stiu de tine cum esti dar stiu ca ar trebui sa deschizi ochii. Mai bine asteptam sa vina David si sa dea raspunsul. Nu are rost sa ne certam degeaba si sa facem comunitatea de .... P.S : Poti avea tu si 30 de ani dar degeaba daca ai o mentalitate de ... Hai noroc. N3xTd3Ad 1
+WahmonOfficial Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Ia zi`mi tu mie de ce l-ai banat pe Crissu. Apropo, din tot ce ai spus tu, eu am inteles asa: Ca esti un idiot ce cauta conflicte si ca comunitatea este una "fantoma". Stephen 1
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 1."Asta e o reclamatie, nu sectiunea "Scandal gratis la 5 lei" dintr-o comunitate fantoma." am spus ca topicul asta este o reclamatie, si ca nu e un topic fara rost intr-o comunitate fantoma. Nu am zis de ultraphase. Te rog sa te abtii la limbaj sa nu ne pomenim dupa cu mai multe reclamatii. 2. Chiar voiam sa te intreb, cand l-am banat eu pe Crissu? Tipul e de treaba si chiar imi plac creatiile lui^.^ pe asta de unde ai mai scos-o? 3. Si pe tine te credeam la fel ca pe el, ba chiar si serios inainte sa comentezi si sa ataci fara rost. N3xTd3Ad 1
+Drike) Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 "Nu caut sa am nici un conflict cu nimeni dar daca cineva se ia de mine si ma jigneste, crede-ma ca nu sunt genul care tace mult timp." Desigur ca am o astfel de atitudine daca tot va bagati singur in seama. Asta e o reclamatie, nu sectiunea "Scandal gratis la 5 lei" dintr-o comunitate fantoma. Am si precizat, ma ataci, ma apar. Te crezi filozof, imi zici sa ma trezesc Eu sunt treaz, nu stiu de tine cum esti dar stiu ca ar trebui sa deschizi ochii. Mai bine asteptam sa vina David si sa dea raspunsul. Nu are rost sa ne certam degeaba si sa facem comunitatea de .... P.S : Poti avea tu si 30 de ani dar degeaba daca ai o mentalitate de ... Hai noroc. Mai fratele meu alb ca altfel nu am sa iti zic, nu intelegi ca nu am nimic personal cu tine? Am vrut doar sa iti atrag atentia la faptul ca ai un comportament prin care cel putin mie imi dovedesti ca tratezi oameni cam de "sus" . Daca aveam ceva personal cu tine te "vanam" la orice greseala sau post. De ce sa-mi pese de tine? Am comunitatea mea. Nu ma oftic ca ai luat tu administrator aici sau oricine alt cineva. Insa doar am vrut sa-ti trag un semn de alarma . Tu desigur ca orice copilas ai inteles ca ma iau de tine...
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 S-au gasit adultii sa faca diferente de varsta ca de parca nu era de ajuns. Am acest comportament datorita persoanelor care se baga singure in seama si o fac fara rost, doar din cauza ca asa vor ei, nu se gandesc daca asta e bine sau nu. Nu am zis in special de tine dar din cauza termenilor de genu:copilas, No-lifer/kidzorel, o fac. Daca am fi purtat o conversatie normala, ca de la egal la egal si daca nu ai fi inceput direct cu concluziile pripite si cu niste presupuneri si cu argumente nefondate, crede-ma, am fi discutat foarte normal nu,suport discriminarile oricine merita o sansa. Nu ma cunosti. Nu poti afla multe despre caracterul unui om intr-un scandal, ci intr-o discutie civilizata pe care voi ati evitat-o din prima.
+Drike) Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 S-au gasit adultii sa faca diferente de varsta ca de parca nu era de ajuns. Am acest comportament datorita persoanelor care se baga singure in seama si o fac fara rost, doar din cauza ca asa vor ei, nu se gandesc daca asta e bine sau nu. Nu am zis in special de tine dar din cauza termenilor de genu:copilas, No-lifer/kidzorel, o fac. Daca am fi purtat o conversatie normala, ca de la egal la egal si daca nu ai fi inceput direct cu concluziile pripite si cu niste presupuneri si cu argumente nefondate, crede-ma, am fi discutat foarte normal nu,suport discriminarile oricine merita o sansa. Nu ma cunosti. Nu poti afla multe despre caracterul unui om intr-un scandal, ci intr-o discutie civilizata pe care voi ati evitat-o din prima. Am zis eu ca sunt adult? Am 15 ani la fel ca tine.
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Si atunci de ce te crezi mai presus? Abia acum imi dau seama ca tu zici ca vorbesc "de sus" dar tu o faci, nu eu. In rest.. Cred ca am spus tot ce aveam de spus in ultimul meu raspuns, stii cum e, "Ma respecti, te respect.". P.S. : Esti la filo sau la sociale?
+inStinCt. Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Da bine, sunt swepy, so ? gtfo kidd. Numa' post hunt e de tine. Si vad ca i-ai dat ban lu Crissu cu Forum Moderator degeaba. Deci inca un motiv.
+RiHn0 Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 De unde o scoateti fratilor pe asta cu banul? Nu mai gasiti minciuni sa ma infundati? Ce sa mai zic, haters gonna hate...
+inStinCt. Postat Ianuarie 24, 2016 Raport Postat Ianuarie 24, 2016 Eu personal nu stiu exact. Dar alta optiune nu ar mai fii... Si nu sunt Hater, doar ca nu poti duce acest rank. Din momentul in care ai facut post hunt de ai ajuns la 400 posturi e grav.
Postări Recomandate