+Drike) Postat Ianuarie 20, 2016 Raport Postat Ianuarie 20, 2016 Buna ziua UltraPhase Comunity! As vrea sa imi incep un proiect cu un GameMode de stunt . Insa am cateva nelamuriri in privinta scriptingului . Daca ma poate ajuta cineva in aceste probleme ? : 1. Cum introduc un pickup in gamemode si sa se vada si pe server la bazele gangurilor ( Ex: Un Pick-UP cu minigun , rocket ,healt , armour ,etc..) 2. Cum introduc gate, capture si zona la un gang 3.Daca am impelmentat o mapa cu streamer-ul cum creez comanda pentru a teleporta un jucator la acea locatie ( EX : /Teles => /Others=> /GabyCity) . Va multumesc anticipat ! Daca voi mai avea nevoie pe viitor de ceva voi mai reveni cu intrebari.
+WahmonOfficial Postat Ianuarie 20, 2016 Raport Postat Ianuarie 20, 2016 Pai, wiki.sa-mp.com cauta tutoriale pentru: 1. CreatePickup 2. CreateDynamicObject / MoveDynamicObject / DestroyDynamicObject 3. SetPlayerPos ... Asa inveti cel mai usor..daca te ajuta cineva nu pricepi nimic..
+inStinCt. Postat Ianuarie 20, 2016 Raport Postat Ianuarie 20, 2016 Pe scurt vrei sa faci un gang system ? Inteles. Cea mai buna optiune e sa cauti pe wiki.sa-mp.com . Cu bine Ultraphase Comunity !
+RiHn0 Postat Ianuarie 20, 2016 Raport Postat Ianuarie 20, 2016 Incearca sa iei un gang system si daca stii cat de cat sa scriptezi te vei descurca bine, zic eu in a gasi tot ce iti trebuie. Cum au zis si ceilalti mai sus, poti intra pe : wiki.sa-mp.com si te poti informa de acolo sau poti cauta diferite tutoriale. Bafta!
+WahmonOfficial Postat Ianuarie 21, 2016 Raport Postat Ianuarie 21, 2016 Vezi ca am postat eu inceput de gamemode pe MySQL, STUNT... HZS V1.0 ai acolo tot ce iti trebuie..
+Drike) Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 22, 2016 Multumesc , insa eu as vrea daca doriti un model de script pe pastebin.com sau chiar aici in descriere.
+RiHn0 Postat Ianuarie 22, 2016 Raport Postat Ianuarie 22, 2016 Uite aici niste baze: Vezi daca sunt bune. Sunt din WOS B 29 Edit. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum