Five Postat Ianuarie 7, 2016 Raport Postat Ianuarie 7, 2016 In ce consta acest "razboi" ? Trebuie sa faceti rime cu urmatoarele trei cuvinte : salam , urs , balaur . SyLenT 1
+Andreys. Postat Ianuarie 7, 2016 Raport Postat Ianuarie 7, 2016 Eu am cumparat un salam mare iar tu ai o pofta neinchipuitoare . Five și SyLenT 2
Five Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 7, 2016 Eu am cumparat un salam mare iar tu ai o pofta neinchipuitoare . Ba nu e rau deloc Baga si balaurul pe acolo si aia e . )
+Stephen Postat Ianuarie 8, 2016 Raport Postat Ianuarie 8, 2016 Cumpar un salam tare si il bag in curul balaurului ala mare ) SyLenT și Five 2
SyLenT Postat Ianuarie 8, 2016 Raport Postat Ianuarie 8, 2016 Ma intorceam de la magazin pe jos.Ma urmarea un urs misteros.Simtea miros de salam vară.Nu de Florin ci de vita de tară.Care merge cu putina slanina.Pe care o viseaza un balaur in tihna. Five 1
Five Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 8, 2016 Ma intorceam de la magazin pe jos. Ma urmarea un urs misteros. Simtea miros de salam vară. Nu de Florin ci de vita de tară. Care merge cu putina slanina. Pe care o viseaza un balaur in tihna. ) Aia e ) Si chiar rimeaza .
+MaXxX Postat Ianuarie 9, 2016 Raport Postat Ianuarie 9, 2016 Mancam salam si ma dadeam cu balsam Cand vine ursul advers Sa ne batem pe burtica si sa facem un mic concurs, Ce statea in cel care papa cel mai mult, Cand deodata balaurul cel rau, A venit si ne-a mancat tot. ) Trifnixx 1
SyLenT Postat Ianuarie 9, 2016 Raport Postat Ianuarie 9, 2016 Si unde-i rima ??? Mancam salam si ma dadeam cu balsam Cand vine ursul advers Sa ne batem pe burtica si sa facem un mic concurs, Ce statea in cel care papa cel mai mult, Cand deodata balaurul cel rau, A venit si ne-a mancat tot. )
Five Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 9, 2016 Mancam salam si ma dadeam cu balsam Cand vine ursul advers Sa ne batem pe burtica si sa facem un mic concurs, Ce statea in cel care papa cel mai mult, Cand deodata balaurul cel rau, A venit si ne-a mancat tot. ) "Mancam salam si ma dadeam cu balsam " Ai fost epic la faza asta chiar daca restul nu rimeaza . Chiar sunt curios cum mananci salam si te dai cu balsam
+WahmonOfficial Postat Ianuarie 11, 2016 Raport Postat Ianuarie 11, 2016 Noaptea eu mancam salam Si pe CENZURA o`nselam.. Ca ea seamana cu`n urs, De-as putea, as face ramburs... Chiar daca ziua-i un balaur, Noaptea sare ca un cangur de aur.. SyLenT și Five 2
+Gaby_TM Postat Ianuarie 12, 2016 Raport Postat Ianuarie 12, 2016 Un Urs Mergea La Curs Zicea Un Discurs Era Concurs Statea In Scurs. (PRIMA ) CU URSMancam Salam Dar Egalam stateam si instalam dar jucam samp si ambalam si pedalam pe un salam si reambalam (A DOUA ) CU SALAMEra Un Balaur zicea de aur statea langa un graur cu nick de taur era stegozaur injura de mezozaur lumea-l facea ghiaur si mam suparat si iam bagat un minotaur ( A TREIA ) BALAUR
Five Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 12, 2016 Noaptea eu mancam salam Si pe CENZURA o`nselam.. Ca ea seamana cu`n urs, De-as putea, as face ramburs... Chiar daca ziua-i un balaur, Noaptea sare ca un cangur de aur.. Ce poet avem aici ) Like
+RiHn0 Postat Ianuarie 30, 2016 Raport Postat Ianuarie 30, 2016 Facem rime ca de "haur" Cand le vezi zici ca-s balaur Te sochezi si ceri salam Fugi de noi dar tot ceri lauri Vezi ca pun ursu' pe tine Si apoi vei vedea in forme de stelute Text Draw-uri.
+krypdog_ Postat Februarie 1, 2016 Raport Postat Februarie 1, 2016 Eu am cumparat un salam, Pe David l-a mancat un urs ,pe Sylent l-a mancat un balaur
+Tony93 Postat Aprilie 2, 2016 Raport Postat Aprilie 2, 2016 Salamu-i bun , Ursu-i nervos , cu balauru spala pe jos =]]]]]]]]]]] Rima buna si scurta =]]]]]]] Salamu-i bun il mancam noi, Ursu-i rau , Nu-i nimic il impuscam, Iar balauru cel din adancuri a fost vorba lu bunicu =]]]]]]]]] :3
AlleqsZ Postat Aprilie 3, 2016 Raport Postat Aprilie 3, 2016 Salamu-i bun , Ursu-i nervos , cu balauru spala pe jos =]]]]]]]]]]] Rima buna si scurta =]]]]]]] Salamu-i bun il mancam noi, Ursu-i rau , Nu-i nimic il impuscam, Iar balauru cel din adancuri a fost vorba lu bunicu =]]]]]]]]] :3 Good
+rKn Postat Aprilie 29, 2016 Raport Postat Aprilie 29, 2016 Salam de vara , cand il vede ursul te alearga iara , balaur e si el suparat , nu a mancat salam si s-a infuriat , amandoi iti vor raul si sa-ti taie parul ( stiu suna oribil am facut-o pe moment ). Rosalya 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum