Five Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 30, 2016 1. Trebuie sa mai scriptezi ceva.. 2. Iti trebuie un host. 3. Sa editezi creditele. Nu am ce spune ... Acestea sunt regulile de aur , nu ? ))
+krypdog_ Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 1. Trebuie sa mai scriptezi ceva.. 2. Iti trebuie un host. 3. Sa editezi creditele. fix reguriile de aur sunt. Five 1
AlleqsZ Postat Ianuarie 31, 2016 Raport Postat Ianuarie 31, 2016 da am Skype : gaming.gabi3 Y!M : [email protected] Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Acest Gm ? 2x post , next warn On: jmek GM-ul
AlleqsZ Postat Februarie 1, 2016 Raport Postat Februarie 1, 2016 rootsamp nu merge Cumperi host de la firme de Hosting , nu de la astea FREE , singura solutie !
+krypdog_ Postat Februarie 1, 2016 Raport Postat Februarie 1, 2016 Frumos, gm chiar stii sa scriptezi bine. Am ciordit si eu gang system sper sa nu te superi.
Five Postat Februarie 2, 2016 Autor Raport Postat Februarie 2, 2016 Frumos, gm chiar stii sa scriptezi bine. Am ciordit si eu gang system sper sa nu te superi. Nu am de ce sa ma supar . P.S.: Gang System-ul nu e facut in totalitate de mine .
+krypdog_ Postat Februarie 4, 2016 Raport Postat Februarie 4, 2016 Nu am de ce sa ma supar . P.S.: Gang System-ul nu e facut in totalitate de mine .
AlleqsZ Postat Februarie 5, 2016 Raport Postat Februarie 5, 2016 (editat) Acesta este deja post pentru +1 (daca vrei sa spui ceva spune peste 2-3 cuvinte) nu doar un Emoji si gata , daca vei fi sanctionat nu vei stii de ce ai fost sanctionat , si ai sa te superi !Data viitoare te rog sa postezi cuvinte mai luni putin (nu ) ! Editat Februarie 5, 2016 de »ζ͜͡ЯaulDєиis« O Seara buna !
+qwert1 Postat Aprilie 13, 2016 Raport Postat Aprilie 13, 2016 Care este comanda de a pune muzica la tot sv-ul?
Five Postat Aprilie 13, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 13, 2016 Care este comanda de a pune muzica la tot sv-ul? MP3 -> Panel DJ
+qwert1 Postat Aprilie 14, 2016 Raport Postat Aprilie 14, 2016 In el mai este un gm se numeste `rsf` , vreau si eu baza de date de la el `rsf`
AlleqsZ Postat Aprilie 16, 2016 Raport Postat Aprilie 16, 2016 In el mai este un gm se numeste `rsf` , vreau si eu baza de date de la el `rsf` Asa .. si noi ce sa facem ? sa-ti creem tie o baza de date pentru acel GM ? creaza singur frate .. nu cere mura-n gura .. ca nu ai sa primesti .. Indiciu : cauta prin GM .. este acolo .. daca te uiti atent .. nu stiu sigur pe unde .. dar este ! , bafta la cautat !
+AngelJD Postat Mai 30, 2016 Raport Postat Mai 30, 2016 Dami Link Nou! Firefox can't find the file at This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare . Check the file name for capitalization or other typing errors. Check to see if the file was moved, renamed or deleted. Sau Daca-l Mai Are Cnva In Pc!
Five Postat Iunie 2, 2016 Autor Raport Postat Iunie 2, 2016 Reposteaza link-ul de download. Nu o sa mai fie link de download. Nu mai am acest GM in pc.Puteti da lock la topic !
Postări Recomandate