Five Postat Decembrie 26, 2015 Raport Postat Decembrie 26, 2015 Link download : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Poze : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Christmas : /giftbox place /destroy , /santahelp (/gotocadou) ATENTIE : Acest server a fost initial WOS B 26 ! ( /lotto a fost copiata de pe xsg build 2 ) Acesta este ultimul server pe care il postez. M-am lasat de sa:mp asa ca am de gand sa va las si voua acest GM ( rng v1.0.9 edit : Five , Deagle ) ! Serverul a fost facut initial din plictiseala dar a ajuns la o versiune ceva mai avansata . Serverul contine : /itemshop - Sistem Donatie ( De fiecare data cand cineva baga un cod reincarcabil la /donate serverul va avertizeaza cu un mesaj de genul "ALERT DONATE : Playerul... a bagat un cod reincarcabil : 01234654 " - De exemplu... Toate donatiile se salveaza in "log_score" din baza de date . De asemenea serverul verifica daca codul are 16 cifre ( este valabil doar pentru codul reincarcabil orange ) . - De asemenea m-ai gasiti in itemshop si asa zisul "Cufar Misterios" din care puteti castiga coins , score , drift ,race ,gems , etc .. Puteti primi un cadou odata la 5 minute ! ( Acest "Cufar Misterios" a fost facut in special pentru playerii noi ( pentru a atrage jucatori ) . - In itemshop m-ai puteti gasi si asa numitele pachete speciale care se cumpara cu ajutorul la RP ( respect points ) sau cookies (score-ul ) . - Si ca sa fie totul frumos puteti juca si la tombola de craciun ... Gang System : Systemul de ganguri a fost schimbat de Deagle ... /gstats a fost complet schimbat si de asemenea /gm . Au fost adaugate grade pana la 9 (Founder ) . Bugul de la /gstats a fost reparat acum apare la fiecare player ce rank / grad are ... Nu mai apare la toti la fel . System VIP : Systemul de vip a fost complet schimbat ... Aveti posibilitatea de a cumpara 7 nivele de vip si anume : vip free : 10 zile , vip bronz , silver , gold , platina , diamond si challenger ! Fiecare vip dispune de o culoare specifica atat in chat cat si in /vips ! Admin : La admin nu a fost schimbat cine stie ce ... Au fost adaugate grade pentru fiecare level de admin ... De exemplu : level 1 = T.Helper , 2 .Helper si asa m-ai departe ... System Mp3 : A fost adaugata comanda /mp3 . Aceasta contine : Radio Romania , Panel DJ ( pune muzica la tot serverul necesita S.Admin ) si cateva colinde . In fine , sunt multe de vazut . Sper sa fie pe placul vostru . krypdog_, satana, AlleqsZ și 6 alții 2 7
+KrYpDoG. Postat Decembrie 26, 2015 Raport Postat Decembrie 26, 2015 Frumos GM , bravo! P.S : Merge si pe host free ? BEST 1
Five Postat Decembrie 26, 2015 Autor Raport Postat Decembrie 26, 2015 Frumos GM , bravo! P.S : Merge si pe host free ? Da .
Daviid Postat Decembrie 26, 2015 Raport Postat Decembrie 26, 2015 Frumos gamemode. Imi place systemul de donatii, cu Cod Reincarcabil. Asa ma gandeam sa fac si eu pe SSR. Five 1
Five Postat Decembrie 26, 2015 Autor Raport Postat Decembrie 26, 2015 Frumos gamemode. Imi place systemul de donatii, cu Cod Reincarcabil. Asa ma gandeam sa fac si eu pe SSR. Da este chiar util .... Scutesti mult timp .( Ma rog , pentru serverele populate cum e ssr chiar ar ajuta Dar la serverul meu nu era cazul ... )
+Andreys. Postat Decembrie 26, 2015 Raport Postat Decembrie 26, 2015 Tu de ce naiba faci gamemod-uri si le pui pe net?
Five Postat Decembrie 26, 2015 Autor Raport Postat Decembrie 26, 2015 Tu de ce naiba faci gamemod-uri si le pui pe net? In opinia mea scriptul doar ma ajuta sa imi dezvolt cunostintele in materie de it ... Nu ma intereseaza altceva , pur si simplu sunt curios cat de multe se pot face cu pawno .
+DoNuT Postat Decembrie 27, 2015 Raport Postat Decembrie 27, 2015 Frumos GM , bravo! P.S : Merge si pe host free ? Merge ma , dar trebuie sa stii sa il conectezi la mysql ) Interesant gamemode . +1
+ValentinIonut Postat Decembrie 28, 2015 Raport Postat Decembrie 28, 2015 Care e faza cu friendsdb.sql se baga si aia dupa ce ai bagat database.sql? Si apropo are bug id rezolva cumva...
Five Postat Decembrie 28, 2015 Autor Raport Postat Decembrie 28, 2015 Care e faza cu friendsdb.sql se baga si aia dupa ce ai bagat database.sql? Si apropo are bug id rezolva cumva... Hmm , ce bug la id ? P.S : Foloseste database.sql .. Chiar nu stiu despre ce friendsdb vorbesti ...
+Cristian G. Postat Decembrie 28, 2015 Raport Postat Decembrie 28, 2015 Am si eu o intrebare ! Ce versiune are gamemode-ul ?
+DoNuT Postat Decembrie 29, 2015 Raport Postat Decembrie 29, 2015 Am si eu o intrebare ! Ce versiune are gamemode-ul ? Poftim : ( rng v1.0.9 edit : Five , Deagle ) !
+Gaby_TM Postat Ianuarie 1, 2016 Raport Postat Ianuarie 1, 2016 Like E FF Bun cred ca o sa-l pun si eu la svr meu
+Rey. Postat Ianuarie 7, 2016 Raport Postat Ianuarie 7, 2016 Hey am si o intrebare. Imi da eroare baza de date mysql si nush de ce! Ma puteti ajuta? Uitati link de la log: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare sau acesta: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Practic cand intru pe server apare frumos toate alea mai putin register/login... Can dau spawn apare dialogul de logare. Dar faza ii ca eu nu aveam cont. Si sta asa dau login si nimic. E ceva din baza de date? Va rog mult ajutor!
Five Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 7, 2016 Hey am si o intrebare. Imi da eroare baza de date mysql si nush de ce! Ma puteti ajuta? Uitati link de la log: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare sau acesta: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Practic cand intru pe server apare frumos toate alea mai putin register/login... Can dau spawn apare dialogul de logare. Dar faza ii ca eu nu aveam cont. Si sta asa dau login si nimic. E ceva din baza de date? Va rog mult ajutor! In primul rand calmeaza-te ... In al doilea rand pune pozele pe www.imgur.com . Si in al treilea rand daca ai skype sau mess lasa-l in PM si vorbim acolo .
+Gaby_TM Postat Ianuarie 10, 2016 Raport Postat Ianuarie 10, 2016 FainO Intrebare ? Mere Pe Hostul Free ultra-h.com daca da terog frumos dami un tutorial ceva ca nu inteelg cum se face terog frumos dar e smk gm Terog Frm fami un tutorial VIDEO/POZEMa Refer Cand Il Aprind Imi DaHostName: Romania New Generaton <NEWS UPDATE> !Address: 198.100.144.190:2574Players: X / 100Ping: [PRIVATE ]Mode: UnknownLanguage: Romana/EnglishMAM CONECTAT MYSQL tot nu mere ;(
Five Postat Ianuarie 10, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 10, 2016 Fain O Intrebare ? Mere Pe Hostul Free ultra-h.com daca da terog frumos dami un tutorial ceva ca nu inteelg cum se face terog frumos dar e smk gm Terog Frm fami un tutorial VIDEO/POZE Ma Refer Cand Il Aprind Imi Da HostName: Romania New Generaton <NEWS UPDATE> ! Address: 198.100.144.190:2574 Players: X / 100 Ping: [PRIVATE ] Mode: Unknown Language: Romana/English MAM CONECTAT MYSQL tot nu mere ;( Ai skype sau mess , ceva ? Daca ai lasa-mi skype sau mess in pm...
+Vasy Postat Ianuarie 11, 2016 Raport Postat Ianuarie 11, 2016 Salut cine imi da si mie un host gratis
+BEST Postat Ianuarie 11, 2016 Raport Postat Ianuarie 11, 2016 Salut cine imi da si mie un host gratis www.rootstamp.com | www.ultra-h.com
+Gaby_TM Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Postat Ianuarie 14, 2016 Ai skype sau mess , ceva ? Daca ai lasa-mi skype sau mess in pm... da am Skype : gaming.gabi3 Y!M : [email protected]
+Gaby_TM Postat Ianuarie 15, 2016 Raport Postat Ianuarie 15, 2016 Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Acest Gm ?
+BEST Postat Ianuarie 15, 2016 Raport Postat Ianuarie 15, 2016 Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Acest Gm ? 1. Trebuie sa mai scriptezi ceva.. 2. Iti trebuie un host. 3. Sa editezi creditele.
Postări Recomandate