+N4M3O0 Postat Decembrie 26, 2015 Raport Postat Decembrie 26, 2015 Nick:yoeztezewCreatii / Lucrari: DoNuT, SyLenT și Daviid 2 1
SyLenT Postat Decembrie 26, 2015 Raport Postat Decembrie 26, 2015 Foarte frumoase lucrarile ! Daca doresti sa vi ca Designer pe Forum contacteaza-ma. +1
+Stephen Postat Decembrie 26, 2015 Raport Postat Decembrie 26, 2015 De ce cand am dat sa caut dupa poza s-a potrivit cu b-zone? Stii ceva de asta?
+N4M3O0 Postat Decembrie 26, 2015 Autor Raport Postat Decembrie 26, 2015 De ce cand am dat sa caut dupa poza s-a potrivit cu b-zone? Stii ceva de asta? Nu , habar nu am. Toate sunt facute de mine. Am fost pe comunitati de stunt , dar nu de cele RPG populare gen b**** si b-zone.
+N4M3O0 Postat Decembrie 27, 2015 Autor Raport Postat Decembrie 27, 2015 Arata bine aceste avatare. +1 Am 112 lucrari in photoshop , astea sunt niste nimicuri. Care aratau chiar adevarat adevarat , aveau reclama pe ele , si restu la fel.
+DoNuT Postat Decembrie 27, 2015 Raport Postat Decembrie 27, 2015 Da-mi un psd la o lucrare . Aceste poze le-am vazut pe comunitatea XSS . Nick:yoeztezewCreatii / Lucrari: Primul si al doilea avatar sunt ale lui Tupac . Ultimul este al lui ProLife . Andreys. 1
+N4M3O0 Postat Decembrie 27, 2015 Autor Raport Postat Decembrie 27, 2015 Da-mi un psd la o lucrare . Aceste poze le-am vazut pe comunitatea XSS . Primul si al doilea avatar sunt ale lui Tupac . Ultimul este al lui ProLife . What the fuck dude ? Eu sunt Nacho de pe XSS , Nacho/Dragonu , cum vrei tu. Fa tu diferenta intre al lui prolife si al meu Esti prost rau de tot. Dau psd doar la designeri , nu la aia care habar nu au cum sa deschida photoshop.
+Stephen Postat Decembrie 27, 2015 Raport Postat Decembrie 27, 2015 What the fuck dude ? Eu sunt Nacho de pe XSS , Nacho/Dragonu , cum vrei tu. Fa tu diferenta intre al lui prolife si al meu Esti prost rau de tot. Dau psd doar la designeri , nu la aia care habar nu au cum sa deschida photoshop. Prost ai fost ca te-ai dat de gol...ha ha ha.. RIPPER
Postări Recomandate