AlleqsZ Postat Noiembrie 21, 2015 Raport Postat Noiembrie 21, 2015 Pentru cei ce nu stiu ce inseamna AE (sau) AAE = After Effects (sau) Adobe After Effects Download : 1) This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare 2) This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Five 1
Five Postat Noiembrie 21, 2015 Raport Postat Noiembrie 21, 2015 Mersi pentru link-ul de download . +1
AlleqsZ Postat Noiembrie 22, 2015 Autor Raport Postat Noiembrie 22, 2015 Multumesc pentru postare! SI eu multumesc , Sweppy , Sweppy Mersi pentru link-ul de download . +1 Nai pentru ce , si eu multumesc pentru +1 E bon Stiu :D Multumim. Cu placinte Cu placere ! Mulțumesc. Cresti mare
AlleqsZ Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Raport Postat Noiembrie 24, 2015 La ce foloseste asta? Cu acest program poti sa : Editezi : Poze , Intro-uri , etc (din cate am observat poti sa creezi si mod-uri pentru arme (sa-mp , cs , etc) dar nu sunt sigur) . SI totusi este ca un fel de PhotoShop , dar mult mai complicat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum