Five Postat Noiembrie 16, 2015 Raport Postat Noiembrie 16, 2015 Link Dowload : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Poze : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Comenzi : Chrstimas Edition : /giftbox place/destroy ( Exista sansa sa castigati unul dintre cele 3 premii : Coins,Drift, Ore) /cadou place ( Ascunde un cadou in mapa , in momentul in care a fost ascuns va arata orasul ) /goto cadou (Aceasta comanda te duce la cadoul ascuns doar daca esti logat cu RCON ) /setagold [iD] 5 ( Seteaza gold vip unui jucator ) /setaowner [iD] 5 ( Seteaza DJ unui jucator ) /setaowner [iD] 6 (Seteaza King unui jucator ) /placefireworks (Pune artificii ) /launchfireworks (Lanseaza artificii) EDIT: Imi lasati reply in caz ca nu va merge ceva ... ast35kp9id9031i4132jvnwqf, Daviid, DoNuT și 4 alții 7
+Andreys. Postat Noiembrie 18, 2015 Raport Postat Noiembrie 18, 2015 Imi place tare mult sistemul de Craciun. Bravo +1 Five 1
Daviid Postat Noiembrie 18, 2015 Raport Postat Noiembrie 18, 2015 Imi place sistemul de Gifts(cadouri). Arata foarte bine. +1 Five 1
+DoNuT Postat Noiembrie 24, 2015 Raport Postat Noiembrie 24, 2015 Ti-as da + 1 , daca ar fi sistemul de Gift facut de tine .. Dar tot iti dau pentru gm !
Five Postat Noiembrie 25, 2015 Autor Raport Postat Noiembrie 25, 2015 Ti-as da + 1 , daca ar fi sistemul de Gift facut de tine .. Dar tot iti dau pentru gm ! De unde stii tu ca nu e facut de mine ? Hmm ...... Iti garantez ca nu gasesti alt sistem de giftbox la fel ca cel de pe LOS (Sau poate gasesti dar nu identic iti garantez 100 %. Dovada sunt acele 30 min(care sunt defapt 5 .. trebuie schimbate secundele acum am observat ) care trebuie sa astepti pana la urmatorul cadou . Am folosit sis de vip pentru a face asta )....
+AdYTzu Postat Noiembrie 25, 2015 Raport Postat Noiembrie 25, 2015 DA nu merge mai nimic din ce ai zis
Daviid Postat Noiembrie 25, 2015 Raport Postat Noiembrie 25, 2015 DA nu merge mai nimic din ce ai zis Ce anume nu merge?
+Swepy Postat Noiembrie 25, 2015 Raport Postat Noiembrie 25, 2015 DA nu merge mai nimic din ce ai zis Daca tot zici ca nu merge, macar zii ce anume nu merge. Am bagat gm-ul pe host si nu imi apare sistemul Login/Register...
Five Postat Noiembrie 26, 2015 Autor Raport Postat Noiembrie 26, 2015 Daca tot zici ca nu merge, macar zii ce anume nu merge. Am bagat gm-ul pe host si nu imi apare sistemul Login/Register... Vezi in server.cfg sa fie primul bagat "LOS" . Daca nu iti merge nici asa adaugi ".so" la plugins . EXEMPLU : echo Executing Server Config... lanmode 1 language Romana/English rcon_password Aici Rconul tau maxplayers 30 port 7777 hostname League Of Stunt gamemode0 LOS filterscripts LOS ClanSystem streamermap cc SystemAnnounce tube plugins crashdetect sscanf streamer announce 1 query 1 weburl www.sa-mp.com onfoot_rate 40 incar_rate 40 weapon_rate 40 stream_distance 400.0 stream_rate 1000 maxnpc 100 logtimeformat [%H:%M:%S]
+AndreWY Postat Noiembrie 28, 2015 Raport Postat Noiembrie 28, 2015 Link Dowload : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Poze : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Comenzi : Chrstimas Edition : /giftbox place/destroy ( Exista sansa sa castigati unul dintre cele 3 premii : Coins,Drift, Ore) /cadou place ( Ascunde un cadou in mapa , in momentul in care a fost ascuns va arata orasul ) /goto cadou (Aceasta comanda te duce la cadoul ascuns doar daca esti logat cu RCON ) /setagold [iD] 5 ( Seteaza gold vip unui jucator ) /setaowner [iD] 5 ( Seteaza DJ unui jucator ) /setaowner [iD] 6 (Seteaza King unui jucator ) /placefireworks (Pune artificii ) /launchfireworks (Lanseaza artificii) EDIT: Imi lasati reply in caz ca nu va merge ceva .. ce moduri ai ? +1 pt server imi place
Five Postat Noiembrie 29, 2015 Autor Raport Postat Noiembrie 29, 2015 ce moduri ai ? +1 pt server imi place Te referi la masina ? E dodge challenger 2015 . Cauta pe youtube gasesti rapid link de download ..
Five Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Raport Postat Noiembrie 30, 2015 new update : Pana pe data de 24.12.2015 o sa va las si link de download la fs cu artificii ! Este un fs simplu , il puteti gasi si pe samp.com . Daviid 1
AlleqsZ Postat Decembrie 20, 2015 Raport Postat Decembrie 20, 2015 @Gabriel. Grabeste-te , nu mai ai mult timp la dispozitie ! Edit : Thx de intelegere
Five Postat Decembrie 20, 2015 Autor Raport Postat Decembrie 20, 2015 @Gabriel. Grabeste-te , nu mai ai mult timp la dispozitie ! Edit : Thx de intelegere Cum sa nu ? Mai sunt 4 zile . Link download firewoorks : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ! P.S. : Autorul este Gigel . Am incercat si eu sa fac artificii dar nu am reusit ) . Fata de ce am incercat eu sa fac arata mult mai bine acestea by Gigel .
+SLOW Postat Decembrie 20, 2015 Raport Postat Decembrie 20, 2015 Cum sa nu ? Mai sunt 4 zile . Link download firewoorks : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ! P.S. : Autorul este Gigel . Am incercat si eu sa fac artificii dar nu am reusit ) . Fata de ce am incercat eu sa fac arata mult mai bine acestea by Gigel . E buguit systemul de credite + nu exista proprietati , dar ele apar la status =]]. Rezolva te rog si da-mi si mie linkul de la edit .+ Daca ai putea sa pui si un sistem de protectie mai bun si un Gang System=]] Asa de Craciun...
+Andreys. Postat Decembrie 20, 2015 Raport Postat Decembrie 20, 2015 E buguit systemul de credite + nu exista proprietati , dar ele apar la status =]]. Rezolva te rog si da-mi si mie linkul de la edit .+ Daca ai putea sa pui si un sistem de protectie mai bun si un Gang System=]] Asa de Craciun... Te-am ajutat eu .
+SLOW Postat Decembrie 21, 2015 Raport Postat Decembrie 21, 2015 Te-am ajutat eu . Proprietatile pe harta tot nu sunt puse..
+Andreys. Postat Decembrie 21, 2015 Raport Postat Decembrie 21, 2015 Proprietatile pe harta tot nu sunt puse.. Pai mi-ai spus ca vrei sa numai apara daca ai proprietate la /stats.
Five Postat Decembrie 21, 2015 Autor Raport Postat Decembrie 21, 2015 Si cu gang , lol )) Ce pot sa spun nu ai pretentii deloc .... Si daca te uiti mai atent in gm o sa intelegi si care e faza cu propietatiile . Daca tot vrei un server cu ganguri si asa mai departe descarca ceva MySQL ... Poti cauta WOS-uri ca sunt destule . Si inca ceva , de ce as sta sa fac eu toate astea ? Nu ma aleg cu absolut nimic E o pierde de timp ...
Postări Recomandate