SyLenT Postat Octombrie 30, 2015 Raport Postat Octombrie 30, 2015 Halloween fericit tuturor ! Stephen 1
AlleqsZ Postat Octombrie 30, 2015 Raport Postat Octombrie 30, 2015 Staff-ul UltraPhase.ro , va ureaza un Halloween Fericit (si plin de sperieturi) =)) Happy Halloween !
Daviid Postat Octombrie 30, 2015 Raport Postat Octombrie 30, 2015 Hmm, interesant. De cand este sarbatoarea aceasta la noi? Noh, ce sa zic.. Halloween Fericit. LeXuS și Portocala_ 2
+Portocala_ Postat Octombrie 30, 2015 Raport Postat Octombrie 30, 2015 Hmm, interesant. De cand este sarbatoarea aceasta la noi? Noh, ce sa zic.. Halloween Fericit. Exact. De cand in Romania se sarbatoreste Halloween-ul ? Mie mi se pare o mare idiotenie. Adica vi se pare normal sa sarbatorim Halloween-ul , noi romanii , cand ei nu au idee de Romania ? Nu mi se pare cam corect.
+Stephen Postat Octombrie 30, 2015 Autor Raport Postat Octombrie 30, 2015 Exact. De cand in Romania se sarbatoreste Halloween-ul ? Mie mi se pare o mare idiotenie. Adica vi se pare normal sa sarbatorim Halloween-ul , noi romanii , cand ei nu au idee de Romania ? Nu mi se pare cam corect. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
LeXuS Postat Octombrie 30, 2015 Raport Postat Octombrie 30, 2015 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Ce tare wow halloween in Romania
+Portocala_ Postat Octombrie 31, 2015 Raport Postat Octombrie 31, 2015 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Tot mi se pare o idiotenie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum