SyLenT Postat Octombrie 1, 2015 Raport Postat Octombrie 1, 2015 Salut prieteni ! Astazi va prezint un canal de Youtube Este al unui prieten bun de-al meu Filmeaza traseuri si Plimbari prin Piatra NeamtSUBSCRIBE This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare <= Link de la canal SKix 1
Five Postat Octombrie 2, 2015 Raport Postat Octombrie 2, 2015 Si ce face asta? Plictisitoor. Nu ai văzut ce face ? Pur și simplu se plimba și filmează : ))Eu unul nu înțeleg ce vrea să demonstreze...
SyLenT Postat Octombrie 2, 2015 Autor Raport Postat Octombrie 2, 2015 I faza ca in curand o sa ma vedeti si pe mine pe canal Vreau sa imi dau drumul de pe un deal (KILL) Five 1
Five Postat Octombrie 2, 2015 Raport Postat Octombrie 2, 2015 I faza ca in curand o sa ma vedeti si pe mine pe canal Vreau sa imi dau drumul de pe un deal (KILL) : ))) Deabia aștept
+Stephen Postat Octombrie 2, 2015 Raport Postat Octombrie 2, 2015 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Like + Subscribe Daviid și SyLenT 2
Postări Recomandate