AlleqsZ Postat August 9, 2015 Raport Postat August 9, 2015 Cu totii iubim lucrurile amuzante care ne insenineaza ziua. Astfel ca, m-am gandit ca ar fi foarte funny daca intreaga comunitatea ar crea o poveste. Jocul este foarte simplu: Eu incep sa scriu cateva cuvinte iar urmatorul player continua cu alte cateva cuvinte ce am zis eu si urmatorul la fel pt al 2-ilea care a postat.. si tot asa pana cand vom crea o poveste. Regulile jocului: 1- Nu ai voie sa postezi mai mult de 5 cuvinte; 2- Fara replyuri care nu isi au rostul; 3- Rasul (nu este obligatoriu.) Incep eu : Ana, fetita mosului s-a dus ( acum urmatorul continua ce am zis eu cu maxim 5 cuvinte)
AlleqsZ Postat August 11, 2015 Autor Raport Postat August 11, 2015 A dat peste un violator. La care DeNNNys spune : Daca pui cuvinte "Vulgare" te trezesti cu wp (sau ban 1-2 zile) ON : Spuneti de la Elena in jos !
+krypdog_ Postat Ianuarie 22, 2016 Raport Postat Ianuarie 22, 2016 Padurea Nebuniilor si acolo l-a gasit pe..
+RiHn0 Postat Martie 8, 2016 Raport Postat Martie 8, 2016 Si David spune: pauza, am simulari (No offense sefu').
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum