+stefan990gangster Postat August 1, 2015 Raport Postat August 1, 2015 O femeie sună disperată la medicul veterinar:- Domnule doctor, pisica mea a băut circa 50 ml de benzină. Apoi s-a învârtit ca nebuna prin casă vreo trei ore şi acum stă pe canapea şi nu se mai mişcă deloc. Ce credeţi că s-a întâmplat?Stă medicul şi se gândeşte, apoi răspunde calm:- O fi rămas fără benzină? Doctorul:- Nu-mi place deloc cum arătaţi.Pacienta:- Ei, doctore, nici dumneata nu eşti vreo frumuseţe. O tipă se duce la medic cu nasul umflat. Medicul o întreabă:- Albină?- Da.- S-a pus pe nasul dv.?- Da.- V-a înţepat?- N-a avut timp, pentru că soţul meu a şi lovit-o cu lopata. :DDD
+Linux Postat August 1, 2015 Raport Postat August 1, 2015 Prima si a 3-a sunt tari gg =)) Dibil ti lox dibilnii pridurac apduril ili sto?
AlleqsZ Postat August 1, 2015 Raport Postat August 1, 2015 Dibil ti lox dibilnii pridurac apduril ili sto? Copile iesi acasa (ca te bate maicata ) cu fir-ul de la internet (daca trci peste ora de culcare)
AlleqsZ Postat Aprilie 17, 2016 Raport Postat Aprilie 17, 2016 Deci prima si a 3-a sunt prea tari ) Asa am zis si eu )))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum