Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nick: ForTuNN
Creatii / Lucrari: Sunt nou in photoshop dar sper ca va place ...

This is the hidden content, please

Postat

C-am slabute..

Mai lucreaza si vei primi Designer.

Postat

Nu-i cine stie ce mai lucreaza

Postat

Frumos pentru un incepator ;) +1

Postat

Frumos pentru un incepator ;) +1

Mersi ... 

Postat

Frumos pentru un incepator, daca nu ma insel acel efect de scantei albastru este in AE?

Postat

Dragutze ! +1

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

Frumos pentru un incepator, daca nu ma insel acel efect de scantei albastru este in AE?

Nu , dupa cum am mai spus , se poate pune scantei si in Photoshop ... Daca nu stiati ....

Dragutze ! +1

Mersi ...

Postat

Mai ai mult de lucrat, mai uită-te la tutoriale, mai intra pe www.dafont.com și i-ați fonturi...

Postat

Mai ai mult de lucrat, mai uită-te la tutoriale, mai intra pe www.dafont.com și i-ați fonturi...

Mersi de sfat .... :)

Postat

Prea mult sharpness,prea mult blur..

Incearca sa le echilibrezi..

Postat

Prea mult sharpness,prea mult blur..

Incearca sa le echilibrezi..

Mersi de sfat ....

Postat

Foarte slabute parerea mea,eu lucram in PS dar acum nu prea ma mai pasioneaza.Prea mult blurr,iar textul nu se potrvieste.

Postat

Foarte slabute parerea mea,eu lucram in PS dar acum nu prea ma mai pasioneaza.Prea mult blurr,iar textul nu se potrvieste.

Parerea ta , mersi de critica ..

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

nice

Thanks ... 

Postat

Eu iti dau o idee.. Cand faci avatare.. inecarca sa pui si niste Bordere sau chiar Stroke (Color :ALB , Size :1 , Pozsition :Inside , Blend Mode :Overlay). Sper sa te ajute,mult succes in continuare!

Postat

Eu iti dau o idee.. Cand faci avatare.. inecarca sa pui si niste Bordere sau chiar Stroke (Color :ALB , Size :1 , Pozsition :Inside , Blend Mode :Overlay). Sper sa te ajute,mult succes in continuare!

Mersi de sfat si de incurajare .... 

Postat

NEW :    

This is the hidden content, please

Postat

Frumos, +1

Postat

Frumos, +1

Mersi de incurajare ....

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...