+TheDanyel Postat Iulie 12, 2015 Raport Postat Iulie 12, 2015 AVATARE: BANNERE: LOGO: Rosalya și SyLenT 2
+Stephen Postat Iulie 12, 2015 Raport Postat Iulie 12, 2015 Daca imi aduci o dovada pentru project file de la cea in Cinema4D sau in ce o fi facuta. Cea cu Danyel GFX.
+TheDanyel Postat Iulie 13, 2015 Autor Raport Postat Iulie 13, 2015 Daca imi aduci o dovada pentru project file de la cea in Cinema4D sau in ce o fi facuta. Cea cu Danyel GFX. Banner-ul cu Danyel GFX l-am facut cu ajutorul pack-ului ShaDowZz_1k Pack
+Linux Postat Iulie 23, 2015 Raport Postat Iulie 23, 2015 Ma uit la avatare și zic că ești începator, banner-ulurile și logo-ul sunt mai frumoase decât primele lucrări, deci ești RIPPER.
+кяλžł Đяελм Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 Mai baga tutoriale text effect , redimensionari , blur.
+R4CkeT Postat Septembrie 5, 2015 Raport Postat Septembrie 5, 2015 Frumusele , KW dar ai mici scapari la text la unele .
AlleqsZ Postat Septembrie 6, 2015 Raport Postat Septembrie 6, 2015 Frumusele , KW dar ai mici scapari la text la unele .Aici fiecare cum poate/stie/etc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum