+Allex.xD_ Postat August 21, 2014 Raport Postat August 21, 2014 Numele tau:Allex.xD_Numele dansului/Dansei:Dansa comunitateCadoul: prima lucrare in ps dupa mult timp o sa mai ma uit la niste tutoriale ca am cam uitat Daviid 1
+Alex0ali Postat August 21, 2014 Raport Postat August 21, 2014 Este destul de frumos chiar daca e simplu si mai ales ca esti la inceput!!!
+Allex.xD_ Postat August 21, 2014 Autor Raport Postat August 21, 2014 Este destul de frumos chiar daca e simplu si mai ales ca esti la inceput!!! nu ma refer ca sunt la inceput numai ca zic ca nu am mai folosit ps de mult si daca e simplu fa unu sa sti png nu cu background negru
Daviid Postat August 21, 2014 Raport Postat August 21, 2014 Pentru primul portret al tau , apare destul de frumos =) Bv .
+Allex.xD_ Postat August 21, 2014 Autor Raport Postat August 21, 2014 Pentru primul portret al tau , apare destul de frumos =) Bv . pai banneru din prezent e cam naspa daca e va fac si cu background daca nu va place png pe asta l-am facut cu imagini cu jocurile pe care le hostati samp,cs,metin
+Alex0ali Postat August 21, 2014 Raport Postat August 21, 2014 nu ma refer ca sunt la inceput numai ca zic ca nu am mai folosit ps de mult si daca e simplu fa unu sa sti png nu cu background negru Nu am zis ca stiu sa fac mai bine ca tine defapt eu nu am folosit ps never!!! Am zis ca e bn pt inceput !! Bravo sa o ti tot asa
Postări Recomandate