+TheSkidroW Postat Iulie 2, 2015 Raport Postat Iulie 2, 2015 Salutare UltraPhase, am inceput sa invat C++, iar fara sa ma uit la tutoriale am facut un mic calculator. Functiile acestuia sunt de a inmulti sau a imparti... POZE: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare In viitor o sa`l mai modific... V2: Am adugat ADUNARE+SCADERE+LOGURI IN LOG.TXT ! DOWNLOAD: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare VIRUSTOTAL: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare SyLenT 1
Daviid Postat Iulie 3, 2015 Raport Postat Iulie 3, 2015 Reuploadeaza-l! L-am sters eu din greseala de acolo..
+TheSkidroW Postat Iulie 3, 2015 Autor Raport Postat Iulie 3, 2015 Anumea nu am pus link download, sa vad ce faceti, faceti posturi aiure, daca se va mai intampla, 20 wp(WARNING POINTS)!
+Linux Postat Iulie 7, 2015 Raport Postat Iulie 7, 2015 GG prostu anului.. Bravo mă, dar e simplu, am facut și eu de ăsta.
AlleqsZ Postat August 1, 2015 Raport Postat August 1, 2015 prostu anului.. Bravo mă, dar e simplu, am facut și eu de ăsta. Deci de la mine ai +5 wp (doar pentru ce ai spus) si o sa mai primesti si de la reclamatia ta de maine !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum