+Speirs Postat Iunie 29, 2015 Raport Postat Iunie 29, 2015 Salut dragi mei "colegi" azi am decis sa va arat sau sa va explic cum sa scapati de crash ! Nume Tutorial: Cum sa scapam de Crash! Descriere: Pai haideti sa incepem Poate la uni dintre voi nu stiu sigur daca aveti problema asta dar daca o aveti am sa va explic azi cum sa scapati de ea Aceasta problema apare din cauza ca nu ati instalat toate driverele pentru placa video a voastra. Sper ca vam ajutat cu aceasta problema
+Speirs Postat Iunie 29, 2015 Autor Raport Postat Iunie 29, 2015 Da-i edit si scrie`l romaneste-_- Adica? Explica tu pe romaneste eu am explicat cum pot eu mai bine .
+TheSkidroW Postat Iulie 1, 2015 Raport Postat Iulie 1, 2015 "Aceasta problema apare din cauza ca nu ati instalat toate driverele pentru placa video a voastra." Citeste asta si spune-mi cum ti se pare, daca suna romaneste.
+Speirs Postat Iulie 1, 2015 Autor Raport Postat Iulie 1, 2015 N-a varianta mai noua : Acest crash va apare din cauza ca nu aveti driverele pentru placa video a dumneavoastra
Postări Recomandate