+Linux Postat Iunie 11, 2015 Raport Postat Iunie 11, 2015 Salut, azi nu mi-am gasit mouse-ul și nu mi se aprindea calculatorul și nu am întrat până acuma și când ma uit nu mai am gradul.. Dece... doar pentru 22 ore de inactivitate ți se ia gradu sau ? Poate am facut ceva? să primit un PM gen Linux, ați primit rank down deorece ... etc etc Nu frate, nimic doar așa gradu scos și pa...
LeXuS Postat Iunie 12, 2015 Raport Postat Iunie 12, 2015 Nu de aia nu mai ai grad inchideai topicuri inportante frate imi pare rau !
+Linux Postat Iunie 12, 2015 Autor Raport Postat Iunie 12, 2015 Nu de aia nu mai ai grad inchideai topicuri inportante frate imi pare rau ! Gen ? eu doar închideam topicuri vechi, nu regulamente/modele..
+KenT.xD Postat Iunie 13, 2015 Raport Postat Iunie 13, 2015 Iti zic eu motivul... M-am trezit cu mute pe forum, m-am dus pe server si i-am zis lui RaiN, mi-a zis ca mi-ai dat mute pe motiv " spam ", si el mi-a dat unmute + degrad tie. TC
+Linux Postat Iunie 13, 2015 Autor Raport Postat Iunie 13, 2015 Iti zic eu motivul... M-am trezit cu mute pe forum, m-am dus pe server si i-am zis lui RaiN, mi-a zis ca mi-ai dat mute pe motiv " spam ", si el mi-a dat unmute + degrad tie. TC Mute pe forum ) Ți-am dat warn fiindcă ai facut vreo 10 topic-uri într-o minută.
+Jms Postat Iunie 13, 2015 Raport Postat Iunie 13, 2015 Dintr-o minută? , in loc de un minut , frumos.Iată de ce ne folosește Limba și Literatura Romană , când v-om fi mari . Ca sa nu ne facem de cãcat , pe net .
+Linux Postat Iunie 13, 2015 Autor Raport Postat Iunie 13, 2015 Dintr-o minută? , in loc de un minut , frumos.Iată de ce ne folosește Limba și Literatura Romană , când v-om fi mari . Ca sa nu ne facem de cãcat , pe net . Am zis într-o minută, dacă ești chior și nu știi să pui un ă/â mai bine taci, că te faci singur prost.
SyLenT Postat Iunie 17, 2015 Raport Postat Iunie 17, 2015 Ai luat Remove penrtu ca ai dat BAN AIUREADEAIA
+Linux Postat Iunie 18, 2015 Autor Raport Postat Iunie 18, 2015 Ai luat Remove penrtu ca ai dat BAN AIUREA DEAIA CE BAN AIUREA ?VOI SUNTEȚI CU CAPUL ? NU AM DAT EU NICI UN BAN ! TOT CE AM FACUT EU, ERA SĂ ÎNCHID TOPICURILE FOARTE VECHI, CARE NU SA POSTAT DE 3-2 LUNI !
Daviid Postat Iunie 19, 2015 Raport Postat Iunie 19, 2015 Din cate stiu eu ti-am spus pe mess, ca iti voi da demote. Pe motiv-ul ca: Ai dat Warn unui membru aiurea, a prmit mute. Permanent. Adica i-ai dat unui user: Set Flag User (Adica Mute permanent.)
Postări Recomandate