+aCadele Postat Mai 23, 2015 Raport Postat Mai 23, 2015 Nick: se vedeCreatii / Lucrari: CLICK PE IMAGINI PT O CALITATE MAI BUNA Ciprian și SyLenT 2
+Linux Postat Mai 23, 2015 Raport Postat Mai 23, 2015 Jumate din ele îs luate de pe RS* la forum... Știi să plagezi Dacă dai PSD la astea, te cred. Nick: se vedeCreatii / Lucrari: CLICK PE IMAGINI PT O CALITATE MAI BUNA
+aCadele Postat Mai 23, 2015 Autor Raport Postat Mai 23, 2015 Jumate din ele îs luate de pe RS* la forum... Știi să plagezi Dacă dai PSD la astea, te cred. Acolo am portofoliu,nu am ce sa dovedesc unui tip care nici macar ranku de designer nu are , te salut si multa bafta in continuare cu cersire de psd Si tu stii bine sa cersesti psd,dute unde a dus mutu iapa si cere psd plz.
+NeoN. Postat Mai 23, 2015 Raport Postat Mai 23, 2015 Se vede ca nu ai facut scoala de scris. Artwork-ul tau este frumos , dar prea mult blur frate.
+Stephen Postat Mai 23, 2015 Raport Postat Mai 23, 2015 Iar a venit redusul asta aici. Mai bine ramaneai acolo ti se potrivea,mai gaseai cu cine sa te certi sau sa critici
+aCadele Postat Mai 24, 2015 Autor Raport Postat Mai 24, 2015 Iar a venit redusul asta aici. Mai bine ramaneai acolo ti se potrivea,mai gaseai cu cine sa te certi sau sa critici Stiu ca esti fanul meu nr 1
+Stephen Postat Mai 24, 2015 Raport Postat Mai 24, 2015 Stiu ca esti fanul meu nr 1 24/24 PS Maniac 0 life&respect - i'm sorry nigga,you're a bitch. Nu sunt fanul unei scursuri ale societatii ca tine.
+aCadele Postat Mai 24, 2015 Autor Raport Postat Mai 24, 2015 24/24 PS Maniac 0 life&respect - i'm sorry nigga,you're a bitch. Nu sunt fanul unei scursuri ale societatii ca tine. dai cu jetu din portofoliu meu daca nu ti place .
+Stephen Postat Mai 24, 2015 Raport Postat Mai 24, 2015 dai cu jetu din portofoliu meu daca nu ti place . Mai comenteaza cei 7 ani de acasa.. Degeaba ai talent daca la capitolul socializare esti praf.
+aCadele Postat Mai 26, 2015 Autor Raport Postat Mai 26, 2015 Mai comenteaza cei 7 ani de acasa.. Degeaba ai talent daca la capitolul socializare esti praf. Eu observ ca vi ca un redus mintal cu vorbe de kkt,eu vorbeam cu tipul ala si te bagi si tu ca na...
+Stephen Postat Mai 26, 2015 Raport Postat Mai 26, 2015 Eu observ ca vi ca un redus mintal cu vorbe de kkt,eu vorbeam cu tipul ala si te bagi si tu ca na... Aha se observa care este redusul aici...vorbe de kkt? de doare daca iti zic adevarul? Nu ma intereseaza cu cine vorbesti tu,decand mi-ai comentat tu ca desteptul la lucrarile mele asa vin si eu peste tine si fac la fel. Din momentul acela mi te-ai pus intr-o lumina proasta si ai grija ce zici ca eu nu sunt maicata sau vreun alt coleg de-al tau. Am intalnit destui ca tine stai linistit si pe toti i-am executat.Chiar imi doresc sa urmezi la lista
+кяλžł Đяελм Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 Mici greseli , dar mai grav la acele semnaturi mari cu fotbalisti.
+Linux Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 Mici greseli , dar mai grav la acele semnaturi mari cu fotbalisti. wtf fă tu de astea și să vedem
+Stephen Postat Iulie 30, 2015 Raport Postat Iulie 30, 2015 Mici greseli , dar mai grav la acele semnaturi mari cu fotbalisti. Copil posteaza pentru posturi.
Postări Recomandate