+Jms Postat Mai 18, 2015 Raport Postat Mai 18, 2015 Tipul lucrarii [ Semnatura / Avatar / Banner / Userbar ]: AvatarStock / Tema: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Text principal [ Secundar ]: principal own. , secundar UltraPHase.Alte informatii: ma scuza-ti.am realizat o cerere acum o sap. de avatar.insa atunci eram pe vechiul nick : MoLHarD , acum am un nou nick,si as dori un avatar daca se poate
+stefan990gangster Postat Mai 19, 2015 Raport Postat Mai 19, 2015 As face eu una dar am probleme la dimensionare....o sa iti faca una un desinger
+Ciprian Postat Mai 19, 2015 Raport Postat Mai 19, 2015 (editat) Ți-o fac eu, așteaptă puțin ca doar acum am venit de la școală si pana mănânc pana fac un dus...Revin cu edit. EDIT: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Editat Mai 19, 2015 de Ciprian
+Jms Postat Mai 19, 2015 Autor Raport Postat Mai 19, 2015 Ți-o fac eu, așteaptă puțin ca doar acum am venit de la școală si pana mănânc pana fac un dus... Revin cu edit. EDIT: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare multumesc mult . acum il adaug , poti da loock.
Postări Recomandate