SyLenT Postat Mai 5, 2015 Raport Postat Mai 5, 2015 Salut !Cam toti care au cs si pc slab se confrunta cu FPS-urileAsa ca m-am gandit sa postez un cfg care mareste FpsDeci creati un nou cfg cu aceste date: /FPS Booster By Ende'R____________________________________|developer 1rate 25000max_shells 1max_smokepuffs 0mat_dxlevel -70bind c "say FPS Booster By Ende'R [Activated]"cl_showfps 1gl_clear 0cl_weather 0gl_texturemode____________________________________|net_graph 0____________________________________|cl_cmdrate 101cl_updaterate 101cl_shadows 0cl_minmodels 1bind f "say FPS Booster By Ende'R [Activated]"bind z "say FPS Booster By Ende'R [Activated]"cl_lagcomp_errorcheck 1cl_lagcompensation 1____________________________________fps_max 150fps_modem 0____________________________________|rope_smooth 0 _rope_subdiv 0rope_wind_dist 0____________________________________|violence_ablood 1violence_agibs 1violence_hblood 1violence_hgibs 1____________________________________|gl_texturemode "gl_nearest" gl_texturemode "gl_linear"gl_texturemode "gl_nearest_mipmap_nearest"gl_texturemode "gl_linear_mipmap_nearest"gl_texturemode "gl_nearest_mipmap_linear"gl_texturemode "gl_linear_mipmap_linear"toggleconsoleecho "FPS Booster By Ende'R [ACTIVATED]" Cand apesi f sau z ti se activeaza BAFTA ALL LeXuS 1
LeXuS Postat Mai 5, 2015 Raport Postat Mai 5, 2015 Nu am slab pc dar imi merge si mai bine multumesc +1. LuNix 1
+TheSkidroW Postat Mai 5, 2015 Raport Postat Mai 5, 2015 CS nVidia E6 are unul mai bun...prind 300 FPS cu el...
SyLenT Postat Mai 9, 2015 Autor Raport Postat Mai 9, 2015 Acest CFG a fost modificat si introdus in Cs Nvidia
+Ciprian Postat Mai 10, 2015 Raport Postat Mai 10, 2015 Frumos tutorial, bun pentru cei cu PC mai slăbuț, mulțumim !
+SINN Postat Mai 13, 2015 Raport Postat Mai 13, 2015 Frumos tutorial, bun pentru cei cu PC mai slăbuț, mulțumim ! Exact
+Linux Postat Iunie 2, 2015 Raport Postat Iunie 2, 2015 Mersi pentru cfg, dar nu am prea multă nevoie.
AlleqsZ Postat Iulie 3, 2015 Raport Postat Iulie 3, 2015 Mersi pentru cfg, dar nu am prea multă nevoie. daca nu ai nevoie de ce ai mai postat ?
Postări Recomandate