+Victor Postat Aprilie 28, 2015 Raport Postat Aprilie 28, 2015 Salut . Cand vreau sa intru in samp , intru in el si nu se incarca si pe urma imi da crash-ul acesta . Mentionez : Nu am niciun mod ! dar in gta sa merge sa intru . Poza Crash : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+TheSkidroW Postat Aprilie 28, 2015 Raport Postat Aprilie 28, 2015 ReInstaleaza SA:MP sau daca tot nu merge reinstaleaza GTA SA ! Victor 1
+Victor Postat Aprilie 28, 2015 Autor Raport Postat Aprilie 28, 2015 ReInstaleaza SA:MP sau daca tot nu merge reinstaleaza GTA SA ! Ok , o sa revin cu un raspuns !
AlleqsZ Postat Aprilie 28, 2015 Raport Postat Aprilie 28, 2015 ReInstaleaza SA:MP sau daca tot nu merge reinstaleaza GTA SA ! Singura solutie
Daviid Postat Aprilie 28, 2015 Raport Postat Aprilie 28, 2015 Singura solutie este sa reinstalezi San Andreas'ul Descarca de aici mai bine: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare , il dezarhivezi dupa instaleaza SAMP si iti va functiona cu siguranta! Victor 1
+TheSkidroW Postat Aprilie 28, 2015 Raport Postat Aprilie 28, 2015 Singura solutie este sa reinstalezi San Andreas'ul Descarca de aici mai bine: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare , il dezarhivezi dupa instaleaza SAMP si iti va functiona cu siguranta! Eu...ce am spus? Victor 1
+Victor Postat Aprilie 28, 2015 Autor Raport Postat Aprilie 28, 2015 ReInstaleaza SA:MP sau daca tot nu merge reinstaleaza GTA SA ! Multumesc pentru sfat , respect Singura solutie este sa reinstalezi San Andreas'ul Descarca de aici mai bine: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare , il dezarhivezi dupa instaleaza SAMP si iti va functiona cu siguranta! Multumesc RaiN acum merge , respect RaiN. [Problem Solved]
Postări Recomandate