Five Postat Aprilie 17, 2015 Raport Postat Aprilie 17, 2015 Stunt King Romania Stunt King Romania New Generation ! Acest server l-am descarcat de pe forumul vostru : ultraphase.ro si am incercat sa il fac cat mai bun .... Credits : Ludacris , Johnny ..Ce credite am gasit pe server am incercat sa le pastrez . Toti au fost trecuti la multumiri speciale..... SKR este primul server editat de mine eu nu prea am experienta in script . Defapt e prima data cand scriptez : )) si ce am reusit sa modific a fost datorita tutorialelor voastre de pe acest forum.... Am gasit destul de multe buguri dar deoarece nu am reusit sa le rezolv am hotarat sa scap de ele : )) pur si simplu am sters comanda cu bugul respectiv.... Ma rog , ce a putut fi sters ca de obicei imi aparea eroare... Ce este nou ? -Un sistem de masini personale editat de [sKR]Deagle ; -Un sistem de joburi mai vechi facut de Ludacris ; - Am adaugat cateva comenzi noi si de asemenea inca 2 nivele de V.I.P; - VIP DONATE; -R.VIP. Am adaugat /vhydra,/vhunter,/vtank,/vflame,refaviata,refaarmura,/stergechat,/vrocket,/vlauncher . Aceste comenzi au fost adaugate la Donate V.I.P si la Gold V.I.P. R.VIP : Pai la R.VIP am adaugat comanda /setrvip aceasta comanda poate seta doar vip lv 1 si vip lv 2(GOLD) . Daca vrei sa setezi VIP DONATE sau R.VIP trebuie sa folosesti comanda /setvipdonate sau /setv si bineinteles sa ai R.CON . -Am adaugat inca 6 nivele la sistemul de admin :-Admin lv 11 (Donate) -Admin lv 12(Helper) -Admin lv 13(Commander) -Admin lv 14(Fondator) -Admin lv 15(Detinator) -Admin lv 16 (S.Admin) S.Admin comenzi : /setvipwarn,/unban,/setvipdonate,/setmoney,/setallcash,/setmoneda (seteaza cookies-ul). Coins : Coins-ul nu mai exista acesta a fost inlocuit cu Cookies un fel de coins. De ce am facut aceasta schimbare? Deoarece primu server pe care eu am jucat avea cookies in loc de coins acel server era RNG . Mie unu personal imi place mai mult cum suna Cookies decat Coins. Mape DM : Am schimbat 2 mape de DM si anume JDM si 1hp in DE si OS... Am modificat toate armele care le primeai in aceste mape . A fost adaugat si o noua mapa /airwar (comanda inca nu este adaugata doar mapa ) . Mapa a fost facuta de [sKR]Deagle. R.CON Comenzi (Multe din aceste comenzi existau deja): /setkills /setks /setbks /setdrift /setrace /setstunt /setawarn /setpwarn /removecookies /setcookies /setadm [lv] [id] /setv [lv] [id] /setvipdonate [id] [lv3] /uban /rban /setallcookies(Comanda in lucru) /setallscore(Comanda defecta) /setallcash /setmasinapersonala(Comanda in lucru,imi apar destul de multe buguri.) (Am renuntat la aceasta comanda deoarece pur si simplu nu am reusit sa o duc la final .) /inviteskrclan /setskrrank Poze : Un nou aspect V.I.P : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Comenzi V.I.P : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Joburi : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Masini personale : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare News : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare NEW UPDATE : Am decis sa renunt la comanda /awarn si sa o "transform" in ceva mai frumos.Ma rog , asta e parerea mea... Acum fiecare dupa parerea lui daca e mai bine schimbata sau sa fie asa cum e ... In fine , nu e greu de schimbat . Cine vrea o poate face la loc ADMIN WARN. Comenzi: /setaowner [1-7] 1(Owner)........6(Scripter),7(Mapper) /setcredit[playerid][credits] /setcookies[playerid][cookies] /setadm [playerid][adm] /setv[playerid][vip1-4] R.VIP: /setrvip[playerid][1-2] Aspectul de la /stats (Admin & V.I.P)modificat by [XSS]Deagle : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Un nou aspect la register (putin modificat) : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ATENTIE : Protectie anti-flood adaugata , sistem /OG,/CG adaugat doar cei cu tagul [sKR] pot deschide portile de la gang-ul din LV , gang-ul a fost descarcat de pe acest forum nu mai stiu exact cine era mapperul dar ii multumesc . Comenzi clan : /OG , CG /OGSKR, /CGSKR /Lift[1-3] /dheli,/iheli /dpa,/ipa /dpa2,/ipa2 Poze: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link Download : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare - Acest GM a fost editat de mine, de [sKR]Deagle si de RaiN(House sistem). Sfat pentru /credits : Puteti sterge ce vreti de la /credits dar va rog sa nu stergeti "Multumiri speciale" . In mod special vreau sa ramana la "Multumiri speciale" RaiN , [sKR]Deagle , [RNG]Five . Daca aveti putin bun simt. ATENTIE:Eu sunt un incepator in ce priveste pawno deci scuza-ti bugurile. Cei care au incercat sa ma ajute la acest GM sa il modific.. : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Alex0ali, S7_., LeXuS și 1 altul 4
+Alex0ali Postat Aprilie 17, 2015 Raport Postat Aprilie 17, 2015 Arata destul de bine servaru !!!GG +1
Five Postat Aprilie 17, 2015 Autor Raport Postat Aprilie 17, 2015 Arata destul de bine servaru !!!GG +1 Multumesc. Frumos serverul de la mine ai +1 Multumesc. RaiN, imi poti arata te rog un model cum sa pun House and Property? Am cautat pe youtube , pe sa:mp, dar tot nu reusesc... Cand pun House and Property in loc de House : Yes imi apare House: 76 si am facut aproape totul cum trebuie dupa parerea mea ....
Daviid Postat Aprilie 17, 2015 Raport Postat Aprilie 17, 2015 Multumesc. Multumesc. RaiN, imi poti arata te rog un model cum sa pun House and Property? Am cautat pe youtube , pe sa:mp, dar tot nu reusesc... Cand pun House and Property in loc de House : Yes imi apare House: 76 si am facut aproape totul cum trebuie dupa parerea mea .... Ce sa fac? Vrei sa pui la status House: No Property: No.. ?
Five Postat Aprilie 17, 2015 Autor Raport Postat Aprilie 17, 2015 Ce sa fac? Vrei sa pui la status House: No Property: No.. ? Exact vreau sa pun la /stats : House : No iar cand o cumpara sa fie House : Yes . Eu am mai incercat sa pun dar nu am reusit ... As vrea sa pun sub Cookies House: No Property : No. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
Daviid Postat Aprilie 17, 2015 Raport Postat Aprilie 17, 2015 Server-ul acest este pe SQLITE? Folosesti LuxAdminul lui MaxXx Romania Real Stunt Edit cumva? Five 1
Five Postat Aprilie 17, 2015 Autor Raport Postat Aprilie 17, 2015 Da. EDIT : Tot de la voi de pe forum este....
Five Postat Aprilie 20, 2015 Autor Raport Postat Aprilie 20, 2015 NEW UPDATE ! + Link Download. Imi pare rau pentru bugurile de pe server... Nu sunt prea multe dar eu chiar nu stiu sa le rezolv . E primul meu server editat . Multumesc pentru ajutor : [XSS]Deagle ,RaiN(House and coordonate),Phan7om,Johnny si celui care a facut gang-ul din lv ... P.S: Daca arata virus sa stiti ca e de la announce ... Nu afecteaza cu nimic PC-ul vostru . Daca vreti sa nu mai apara "Virus" stergeti "announce.exe". lucasdrift 1
SyLenT Postat Aprilie 20, 2015 Raport Postat Aprilie 20, 2015 Destul de forumos La aspect !Dar rau in interior. Buguri nerezolvate si erori la teleporturi Dar imi plac mult mapele
Five Postat Aprilie 20, 2015 Autor Raport Postat Aprilie 20, 2015 Destul de forumos La aspect !Dar rau in interior. Buguri nerezolvate si erori la teleporturi Dar imi plac mult mapele Eroare la /aa te teleporteaza in aer trebuie schimbate coordonatele ....
Daviid Postat Aprilie 20, 2015 Raport Postat Aprilie 20, 2015 Ce ai facut pana acum, arata foarte bine. Nu inteleg de ce iti postezi munca pe net.
Five Postat Aprilie 20, 2015 Autor Raport Postat Aprilie 20, 2015 Ce ai facut pana acum, arata foarte bine. Nu inteleg de ce iti postezi munca pe net. Acesta a fost primul server editat de mine.... Este un cadou pentru aceasta comunitate deoarece m-ati ajutat foarte mult.....
+S7_. Postat Aprilie 21, 2015 Raport Postat Aprilie 21, 2015 Ba,eu sv asta o sa-l folosesc la hostul meu =]] , oricum,+1 deci e super fain
Five Postat Aprilie 21, 2015 Autor Raport Postat Aprilie 21, 2015 este mysql? Este dezactivat ... Se poate activa usor . Sau poti include tu unu .... Da PM daca vrei pe mysql....
+Joky Postat Aprilie 21, 2015 Raport Postat Aprilie 21, 2015 Este dezactivat ... Se poate activa usor . Sau poti include tu unu .... Da PM daca vrei pe mysql.... Deci pui si mysql>??
Postări Recomandate