+Victor Postat Martie 15, 2015 Raport Postat Martie 15, 2015 Astazi mi-am instalat un joc pe nume "Subnautica" si cand intru in el se incarca pana la 60% si dupa imi da erroarea aceasta "Fatal error in gcToo many heap sections" Si dupa ma da afara din joc . Ce problema este? Si cum se poate rezolva?
+Victor Postat Martie 15, 2015 Autor Raport Postat Martie 15, 2015 Nu are virusi . am incercat asta si tot degeaba .
+Stephen Postat Martie 15, 2015 Raport Postat Martie 15, 2015 Astazi mi-am instalat un joc pe nume "Subnautica" si cand intru in el se incarca pana la 60% si dupa imi da erroarea aceasta "Fatal error in gc Too many heap sections" Si dupa ma da afara din joc . Ce problema este? Si cum se poate rezolva? E joc pe Steam. Nu ai ce sa-i faci. In ce am vazut eu aici de la ultimul update multa lume ia crash. Va trebui sa astepti pana apare un fix-update. Victor 1
+Victor Postat Martie 15, 2015 Autor Raport Postat Martie 15, 2015 E joc pe Steam. Nu ai ce sa-i faci. In ce am vazut eu aici de la ultimul update multa lume ia crash. Va trebui sa astepti pana apare un fix-update. Ok mersi , ca mi-ai spus . Puteti da Lock .
Postări Recomandate