Daviid Postat Februarie 18, 2015 Raport Postat Februarie 18, 2015 Salut, as dori sa va prezint.. cum marele mapper [9mm_]LimitLess_, vrea peste noapte sa apara la /credits pe server-ul Style Stunt Romania. TheDanyel și SKix 2
SKix Postat Februarie 18, 2015 Raport Postat Februarie 18, 2015 Cat de nob trebuie sa fi sa zici ca "gamer a furat mapele care sunt facute de mine" si eu sunt la /credits ca nu avea pe cine sa puie ca maper Din acestea arata adevarata fata a jegului de LimitLess !!! Jms și Daviid 2
+TheDanyel Postat Februarie 18, 2015 Raport Postat Februarie 18, 2015 Cica ,,toata lumea iubeste hartile mele'' )
+Zeus Postat Februarie 18, 2015 Raport Postat Februarie 18, 2015 LoL, dar nu inteleg de ce recurgea la amenintari? si de ce vroia sa ajunga la credits?
+MrFelix2477 Postat Februarie 18, 2015 Raport Postat Februarie 18, 2015 Nu am vrut sa ajung la credits in special pe SSR daca vrei sa sti ce ti-am propus tie aseara am mai propus la 5 owneri de servere de sa-mp deci nu te considera greu/mare...pur si simplu vreau sa fiu la credits pentru ca cineva m-a plagiaza si se lauda cu munca mea...frate eu am vrut sa iti fac un bine sa ma pui la credits...iar cand ti-am zis sa nu furi din hartile mele ai zis ca nu furi nimic de pe serveru lu alex...iar eu te-am intrebat daca vin altii cu hartile mele furate de ei si spun ca sunt ale lor si tu nu cunosti iar eu vin si iti spun ce masuri iei ?le scoti de pe server sau imi dai credits?..si tu ai sarit in sus ca ce te amenint(gen asta si aveai de gand sa faci sa lasi pe altii sa fure si sa zici ca nu stiai)...frate eu sunt mapper sunt 1 iar servere de sa-mp sunt 10000 in schimb mapperi priceputi sunt prea putini si mai mult ca sigur sunt deja luati...si eu sunt luat dar eu sunt LimiTLesS(fara limite) si pot sa fac harti pentru mai multe servere...iar ca incheiere asa iti dau ceva greu de digerat...nu iti plac hartile mele ?atunci de ce cand am vrut sa imi deschid server vara trecuta ma sunai aproape zilnic cand eram la munca sa facem serveru la fel si acu 1 an la fel m-ai cautat personal si ma rugai sa vin mapper la tine...dar na cel mai probabil o sa negi totul iar lumea o sa te creada pe tine GameR aka Teparu care il injura toti cand ii aude numele ...acum vad de ce are lumea ceva cu tine...ca asa esti tu frate...asa ca nu te mai crede tu greu ca ai server cu 30 de playeri...care nu sunt prea sigur ca sunt macar playeri nu stiu daca mai tine-ti minte voi cand avea gamer ssr cu 50 de playeri zilnic si cand i l-a vandut lu theboss saracu avea maxim 3 playeri pe zi .
Daviid Postat Februarie 18, 2015 Autor Raport Postat Februarie 18, 2015 Nu am vrut sa ajung la credits in special pe SSR daca vrei sa sti ce ti-am propus tie aseara am mai propus la 5 owneri de servere de sa-mp deci nu te considera greu/mare...pur si simplu vreau sa fiu la credits pentru ca cineva m-a plagiaza si se lauda cu munca mea...frate eu am vrut sa iti fac un bine sa ma pui la credits...iar cand ti-am zis sa nu furi din hartile mele ai zis ca nu furi nimic de pe serveru lu alex...iar eu te-am intrebat daca vin altii cu hartile mele furate de ei si spun ca sunt ale lor si tu nu cunosti iar eu vin si iti spun ce masuri iei ?le scoti de pe server sau imi dai credits?..si tu ai sarit in sus ca ce te amenint(gen asta si aveai de gand sa faci sa lasi pe altii sa fure si sa zici ca nu stiai)...frate eu sunt mapper sunt 1 iar servere de sa-mp sunt 10000 in schimb mapperi priceputi sunt prea putini si mai mult ca sigur sunt deja luati...si eu sunt luat dar eu sunt LimiTLesS(fara limite) si pot sa fac harti pentru mai multe servere...iar ca incheiere asa iti dau ceva greu de digerat...nu iti plac hartile mele ?atunci de ce cand am vrut sa imi deschid server vara trecuta ma sunai aproape zilnic cand eram la munca sa facem serveru la fel si acu 1 an la fel m-ai cautat personal si ma rugai sa vin mapper la tine...dar na cel mai probabil o sa negi totul iar lumea o sa te creada pe tine GameR aka Teparu care il injura toti cand ii aude numele ...acum vad de ce are lumea ceva cu tine...ca asa esti tu frate...asa ca nu te mai crede tu greu ca ai server cu 30 de playeri...care nu sunt prea sigur ca sunt macar playeri nu stiu daca mai tine-ti minte voi cand avea gamer ssr cu 50 de playeri zilnic si cand i l-a vandut lu theboss saracu avea maxim 3 playeri pe zi . Daca as fi fost tepar, nu ar mai fi fost nici un player pe server-ul de SAMP. Si nici macar pe comunitate nu mai ar fi fost membri langa mine sa ma sustina. Hai ca ai ban permanent. Te-ai facut de ras oricum. Da eu am vandut atunci acel gm RRS fiindca vruiam sa ma las de SAMP, dar fara SAMP este mare plictiseala Ma injura doar fanii mei adica copii redusi mintal, eu nu ma pun la minea lor. Daca tu ma consideri tepar, de ce oare mai apelezi la mine ? Tu marele mapper, cica ti-a plagiat SKix mapele . Pe SSR nu este absolut nici o mapa facuta de tine, deci nu ai sanse sa apari la /credits. Jms și SKix 2
SKix Postat Februarie 19, 2015 Raport Postat Februarie 19, 2015 Cica la marele redus Limitless: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Daviid 1
+Stephen Postat Februarie 19, 2015 Raport Postat Februarie 19, 2015 Cica la marele redus Limitless: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare In ziua de azi sa vii destept este o sansa de 1 / 1 milion
+EskaPe Postat Februarie 21, 2015 Raport Postat Februarie 21, 2015 )))))) Vai si amar , ce "mapper" e el ma, se da mare si la mine ca are harti de 800+ obiecte, Ma pis pe hartile lui=)) Si cica nu is plagiate=))))))))))))))))))))))))))))))))))
+TheSkidroW Postat Februarie 21, 2015 Raport Postat Februarie 21, 2015 )))))) Vai si amar , ce "mapper" e el ma, se da mare si la mine ca are harti de 800+ obiecte, Ma pis pe hartile lui=)) Si cica nu is plagiate=)))))))))))))))))))))))))))))))))) Lasa ca esti tu mai bun -_-
+NOFEAR. Postat Februarie 21, 2015 Raport Postat Februarie 21, 2015 ROFL. Copilu' spune că Skix " plagiază ", dacă pun un battle între ei 2 Limitless dă surrender în plm. anyway, copil redus mintal. mă enervează genul ăsta de panarame Daviid 1
+Jms Postat Martie 23, 2015 Raport Postat Martie 23, 2015 Cica la marele redus Limitless: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Ce CENZURA .Acum ceva timp am vorbit si eu cu el ... si-a mi-a zis ca tu ii copiezi mapele ca el este un scripter national )
AlleqsZ Postat Iulie 24, 2015 Raport Postat Iulie 24, 2015 RaiN daca ai nevoie de mape ti-am spus da-mi un mesaj pe (forum , mess ,skype) si te ajut (iti fac cum vrei tu) Topic Vechi !
Postări Recomandate