Johnny # Postat Ianuarie 29, 2015 Raport Postat Ianuarie 29, 2015 Acest program este de folos, pentru telefonul sau tableta, ta! Cum se face ROOT? 1. Trebuie sa avei instalat Kingo ROOT 2. Trebuie sa aveti un cablu USB 3. Intrati in Setari -> Acesibilitate si Depanare USB! 4. Conectati cablul USB la laptopul sau PC-ul dumneavoastra, si bagatil apoi in Telefon sau Tableta! 5. Intrati in programul Kingo ROOT 6. Asteptati oleaca sa se incarce! 7. Dati pe botonul ROOT. Erori? Daca nu va merge sa faceti conectarea cu telefonul sau tableta, este necesar sa aveti driveri instalati! Poze: Link download Kingo ROOT: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Daviid 1
Daviid Postat Ianuarie 29, 2015 Raport Postat Ianuarie 29, 2015 Eu pentru a-mi root'a telefonul am folosit o aplicatie pe telefon, in 2 minute s-a rootat. Functioneaza totul perfect (iroot) Dar si acesta este foarte folositor +1. Johnny # 1
+TheSkidroW Postat Ianuarie 29, 2015 Raport Postat Ianuarie 29, 2015 Eu pentru a-mi root'a telefonul am folosit o aplicatie pe telefon, in 2 minute s-a rootat. Functioneaza totul perfect (iroot) Dar si acesta este foarte folositor +1. FramaRoot ?
+Linux Postat Iunie 6, 2015 Raport Postat Iunie 6, 2015 Ma ... pe el de Kingo ROOT, am Galaxy Note Neo 3 și nu merge, am încercat aproape cu vreo 5 root-uri și la pc și la fel, tot nu merge...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum