Daviid Postat Ianuarie 26, 2015 Raport Postat Ianuarie 26, 2015 Salut, ce parere aveti de noul meu leptop prieteni? This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Am pus pe el Windows 8.1 x64 si functioneaza perfect Victor 1
+Joky Postat Ianuarie 27, 2015 Raport Postat Ianuarie 27, 2015 Este mai bun decat Asus XSeries X552C???
Daviid Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Raport Postat Ianuarie 27, 2015 Este mai bun decat Asus XSeries X552C??? Da este mai bine, are hardul mai mare de 1 TB acesta al meu. Nu se compara cu acesta: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Uite aici de cel care spui tu: Procesor Dual Core, hard 500 GB, Placa Video 1 GB.
Daviid Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Raport Postat Ianuarie 28, 2015 pacat ca are procesor AMD Care este problema? Poate ca tu ai citit toate micnciunile de pe net, ca AMD nu este prea bun, ca cica se incinde. Nu este adevarat. Daca niste copii care nu au habar de Tehnologie / IT, comenteaza pe alte forumuri voi asa credeti. AMD au fost primele procesoare, dupa a aparut Intel, si le-au luat fata. AMD-ul acesta pe care il am eu la leptop, este mai bun decat un i5. (Il am de 3 zile, am stat cate 8 ore pe zi la el, nu se incinde absolut de loc, functioneaza foarte bine.) Sper ca ai inteles ce vreau sa zic eu, daca vrei sa te asiguri, cauta pe net, pareri "Procesor AMD QuadCore" SyLenT 1
+Victor Postat Februarie 11, 2015 Raport Postat Februarie 11, 2015 Tare frate ValoareMare xD Daviid 1
Postări Recomandate